Uutiset

NICO LEHTO JOUKKUEEN KAPTEENIKSI!

29.8.2017

Hermes valitsi kapteenin ja varakapteenit

Kokkolan Hermes jatkaa valmistautumista Mestis- kauteen Best Hall Areenassa. Tänään valitiin joukkueelle uusi kapteeniryhmä.

Kaudella 2017 – 2018 Hermeksen kapteenina toimii puolustaja Nico Lehto, 27, joka oli jo viime kaudella joukkueen varakapteeni. Lehto on pelannut Hermes- paidassa yhteensä 103 ottelua uransa aikana. Oulun Kärppien kasvatille tuleva kausi on kolmas perättäinen Hermeksessä. Yhteensä Lehto on pelannut Mestistä 190 ottelua ja palkintokaapista löytyykin sarjan mestaruus keväältä 2014. Liigassa pelejä on kertynyt yhteensä 43, joista kaikki Kärppien paidassa.

Joukkueen viralliset varakapteenit tulevalla kaudella ovat puolustaja Jere Rantala, 23, ja hyökkääjä Mikko Virtanen, 26. Lisäksi kapteeniryhmään kuuluvat hyökkääjä Samu Markkula, 23, ja puolustaja Risto Mattila, 26.

Joukkue aloitti harjoittelun tällä viikolla Kokkolassa, kun harjoitushalliin saatiin jää. K-rauta Dream Builder Areenalle jää tulee viimeistään 9. syyskuuta.