Uutiset

JHT pudotti Hermeksen jatkosta Suomen Cupissa

25.8.2017

Hyvin latautunut kotijoukkue voitti Suomen Cupin toisen kierroksen pelin 4-3.

Hermes sai pelinsä kulkemaan vasta kolmannessa erässä tilanteessa 4-0. Taavi Tialan kahden miehen ylivoimalla tekemän kavennusmaalin (syöttäjä Samu Markkula) jälkeen hallitsi vierasjoukkue peliä mutta ei päässyt kuin maalin päähän. Hermeksen toisen maalin teki Jaska Ojanperä ylivoimalla, syöttäjät Risto Mattila ja Markus Korkiakoski. Loppulukemat viimeisteli Ville Ahlgren Markkulan ja Juuso Rämön syötöistä. Hermes-maalissa Samuel Jukuri pelasi varmasti torjuen 36 kertaa. Kotijoukkueen vakuuttavasti pelanneelle maalivahdille Petrus Lintoselle merkittiin 51 pelastusta.

JHT näytti olevansa ennakkotietojen mukaisesti Suomi-sarjan voittajasuosikki ja käytti kotietunsa loistavasti hyväkseen. Hermeksen matkaharjoittelu päättyi tähän viikkoon ja joukkue pääsee melkein kotiin kun ensi maanantaista alkaen kuvioita hiotaan Best Hall Areenalla.

Ottelutilastot