Uutiset

IPK vastassa torstaina Pyhäjärvellä

15.8.2017

IPK – Hermes 17.8. kello 18:30 Pyhäjärven jäähalli

Muutaman vuoden tauon jälkeen nähdään Pyhäjärvellä jälleen huippukiekkoa, kun Ylä-Savon ja Keski-Pohjanmaan kiekkoylpeydet Iisalmen Pelikarhut ja Kokkolan Hermes kohtaavat Mestiksen harjoitusottelun merkeissä Pyhäjärven Monitoimihallissa. Kyseiset seurat polkaisivat tapahtumaan alkuun viime perjantaina, miettien sopivaa ratkaisua  pelipaikan löytämiseksi näiden kahden joukkueen väliseen otteluun. Pyhäjärviset ottivat haasteen vastaan ja näin saadaan järjestettyä molemmille joukkueille siedettävän matkan päähän kauden ensimmäinen harjoituspeli.

Sinänsä Pyhäjärvi on loistava paikka yleisönkin vuoksi, sillä pelaahan IPK:ssa lukuisia Ylä-Savolaisia kasvatteja, mielenkiintoisimpana tietysti Pohdista ensimmäiset kiekko-oppinsa ammentanut Pasi Kouvalainen. Kokkolan Hermeksessä pelaa monia Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalta lähtöisin olevia pelaajia, kuten Ylivieskasta ponnistanut Henri Limma, Haapajärveltä lähtöisin oleva Wiljami Myllylä ja mm Sievin Sisua edustanut lestijärveläislähtöinen Taavi Tiala.

Ottelutapahtuma järjestetään siis ensi torstaina 17.8.2017 klo 18:30 ja järjestäjinä on Pohdin edustusjoukkueen taustaorganisaation ihmiset.

Kokkolan Hermeksellä on takanaan nyt kaksi Mestikautta ja IPK:lla yksi kausi, joten mielenkiintoa liittyy näiden joukkueiden kohtaamiseen. Ovathan seurat pelanneet Suomi-sarjaa aiemmin vuosikausia, mutta ainahan Suomen Jääkiekkoliiton ylin sarja on kovempitasoisempaa kiekkoilua.

Toivottavasti kiekkofanit löytävät tiensä Pyhäjärven Monitoimihallille ensi torstaina, sillä luvassa on taatusti viihdyttävä kiekkoilta.