Uutiset

HERMES SOLMI PELAAJALIIKENNESOPIMUKSEN MUIK HOCKEYN KANSSA – LIMMA JA KINNUNEN LAINALLE

17.8.2017

Mestiksen Kokkolan Hermes ja Suomi-sarjaan noussut Muik Hockey solmivat pelaajaliikennesopimuksen kaudelle 2017-2018, joka käsittää seurojen edustusjoukkueet ja Hermeksen A- nuoret.

Sopimuksen myötä seurat voivat vapaasti liikuttaa pelaajia aina siirtoaikaan asti. Hermeksen 96- syntyneet Henri Limma ja Matias Kinnunen siirtyvät Muik Hockeyn paitaan toistaiseksi. Hyökkääjät ovat mukana Muikin ensimmäisen kierroksen Suomen Cup vierasottelussa perjantaina kun joukkue matkaa Tornioon.

Henri Limma pelasi viime kaudella 31 peliä Nuorten Mestiksessä tehoin 28+21 sekä Mestistä 16 ottelua 1+1. Keskushyökkäjä Matias Kinnusen lukemat olivat Nuorten Mestiksessä 13+37 ja Mestiksessä 0+2.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

– Limma ja Kinnunen siirtyvät toistaiseksi hakemaan vastuuta ja isoa roolia miesten peleistä. Samalla me pystymme auttamaan Muikia, nyt kun seura lähtee ensimmäiseen kauteen Suomi-sarjassa.

– Pelaajaliikennesopimus antaa seuroille mahdollisuuden reagoida nopeastikin jos jossakin joukkueessa on tarve tai joku pelaaja tarvitsee erityyppistä haastetta kehittyäkseen jääkiekkoilijana.

 

Kokkolan Hermes pelaa tänään harjoitusottelun Pyhäjärvellä IPK:ta vastaan kello 18:30, viikko jatkuu perjantaina harjoituksilla AW Arenalla ja ensi viikolla kohdataan SKA Neva Pietarista, sekä perjantaina alkaa pitkästä aikaa jääkiekon Suomen Cup!