Uutiset

HERMEKSEN NUORET MAAJOUKKUEPELAAJAT – LEEVI LAAKSO LEIRITYKSEEN, WILJAMI MYLLYLÄ SOPIMUKSEEN

17.7.2017

Leevi Laakso valittu U20-maajoukkueen testileirille Vierumäelle. Viime vuonna U16-maajoukkueen mukana ollut Wiljami Myllylä Hermekseen vuoden sopimuksella.

Leevi Laakso on valittu U20-maajoukkueen testi- ja otteluleirille 22.-26.7. Leiri pidetään päävalmentaja Jussi Ahokkaan johdolla Vierumäellä. Leirin aikana Nuoret Leijonat kohtaavat kahdesti Tshekin U20-ryhmän. Hermeksen Leevi Laakso ja Espoo Unitedin Aarne Talvitie ja Jesse Ylönen olivat ainoat Mestis- valitut.

Hermeksen tuorein kiinnitys ryhmään on oma kasvatti Wiljami Myllylä. Myllylä siirtyi kesken viime kauden takaisin Kokkolaan Vaasan Sportista, jossa hän kiekkoili alkukauden. Myllylä pelasi viime kaudella kahdeksan ottelua U16- maajoukkueessa tehoin 2+0. Nuorten Mestiksessä 10 ottelussa 8+7.

Hyökkääjä Daniil Fursan toisen vuoden sopimus on purettu yhteisymmärryksessä ja pelaaja on vapaa etsimään itselleen uuden seuran.