Uutiset

HOKIN KULTAKYPÄRÄ HERMEKSEEN – TERVETULOA RISTO MATTILA

13.6.2017

Hermes on tehnyt Risto Mattilan kanssa yksivuotisen sopimuksen kaudelle 2017-2018.

Risto Mattila pelasi kolme viime kautta Kajaanin Hokin paidassa. Edellisellä kaudella puolustaja oli koko joukkueen tehokkain pelaaja 9+24=33 tehopisteellä. Hän on edustanut Mestis-tasolla myös LeKiä ja Peliittoja.
 
Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:
 
 – Mattila on tälle sarjatasolle ehdottomasti laatupuolustaja. Hyökkäyspelitaidot sekä erityisosaaminen ylivoimalla ovat vahvuuksia joita tulemme hyödyntämään ja kehittämään edelleen.
 
– Saadaan hyvä puolustaja joukkueeseen auttamaan Hermestä tavoitteissa ja vastaavasti me autamme Ristoa saavuttamaan oma henkilökohtainen tavoite, joka on pelata liigassa tulevaisuudessa. Sopimuskauden aikana siirto on mahdollinen ylemmäksi, mutta Mestiksessä seura on Hermes.