Uutiset

AHLGREN JA ANDERSSON HERMEKSEEN

6.6.2017

Hermes on tehnyt sopimukset Ville Ahlgrenin ja Eetu Anderssonin kanssa. Molempien pelaajien sopimukset ovat yksivuotisia. Kummallakin pelaajalla on paljon nuorisomaaotteluita eri ikäkausissa.

VILLE AHLGREN 
Ässä-kasvatti tulee Kokkolaan hakemaan kovaa nostetta uralleen. Junioreissa ja nuorisomaajoukkueissa n. piste/peli-tahtia takonut hyökkääjä on pelannut Liigassakin jo 123 ottelua. Mestistä Ahlgren kävi pelaamassa kaudella 12-13 TUTO:ssa 8 peliä, joissa syntyi tehot 2+3. Viime kausi Ahlgrenilta meni Ranksassa.

EETU ANDERSSON 
Puolustajana pelaava TPS-kasvatti pääsi viime kaudella kokeilemaan Mestis-vauhtia TUTO:ssa yhden ottelun verran.Mies on käynyt läpi useita ikäkausimaajoukkueita ja on nyt valmis ottamaan seuraavan askeleen urallaan.

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen: 
– Ahlgren on luisteluvoimainen kaveri joka pelasi Ranskassa viime kaudella ja sitä ennen Ässissä liigaa. Nyt Kokkolassa on tavoite hakea uusi startti uralle. Villellä on potentiaalia joukkueelle isoksi pelaajaksi. Kyseessä on monikäyttöinen kaveri ja erittäin vaarallinen pelaaja eritoten luistelunsa ansiosta.
– Anderssonin pelin vahvuudet lähtevät liikkeelle luistelusta. Hyvä liike edesauttaa koko kentän pelaamista. TPS-junioreista ja nuorisomaajoukkuista on saavutettu hyvä pohja aikuisuralle. Toivomme että Eetu pystyy kasvattamaan rooliaan kauden aikana joukkueen sisällä. Nämä hankinnat antavat joukkueelle hyvän lisän ensi kautta varten