Uutiset

TAAVI TIALA JA JIMI NYLUND HERMEKSEEN – HENRI LIMMA JATKAA

12.5.2017

Hermes vahvistuu kahdella lähialueella kiekko-oppinsa saaneella hyökkääjällä.

Taavi Tiala ja Jimi Nylund Hermekseen. Henri Limma jatkaa.

Hermes vahvistuu kahdella uudella pelaajalla ja yhdellä jatkosopimuksella.

Taavi Tiala, 24, on syntynyt Lestijärvellä ja saanut ensimmäiset kiekko-oppinsa Ylivieskassa YJK:n riveissä. Kaudelle 2010-2011 Tiala siirtyi Jyväskylään ja on pelannut siellä tähän päivään saakka. Nyt mies palaa Pohjanmaalle kokeneena Mestis pelaajana sillä otteluita sarjasta on jo 183. Viime kausi oli uran paras pisteiden valossa, sillä 50 ottelua tuotti tehot 12+14. Tiala oli joukkueensa JYP-Akatemian neljänneksi tehokkain pelaaja.

Jimi Nylund, 20, on syntynyt Pietarsaaressa ja saanut ensimmäiset kiekko-oppinsa paikallisen Jeppis Hockeyn riveissä. Kaudelle 2013-2014 Nylund siirtyi Oulun Kärppien organisaatioon ja on pelannut siellä tähän päivään saakka. Viime kaudella Nylund pääsi pelaamaan yhden ottelun Liigan puolella, mutta pääosin kausi meni A-Nuorissa. Laitahyökkääjänä viihtyvä Nylund on pelannut useita nuorten maaotteluita U17, U18 ja U19 maajoukkueissa.

Henri Limma, 20, on syntynyt Ylivieskassa ja on saanut kiekko-oppinsa paikallisen YJK:n riveissä. Kaudelle 2014-2015 Limma siirtyi Hermeksen organisaatioon ja on siitä lähtien pelannut Kokkolassa. Viime kaudella liukasliikkeinen laituri löi itsensä toden teolla läpi sillä Nuorten Mestiksessä Limma teki hurjat 28 maalia ja 49 pistettä sekä pelasi miesten Mestiksessä 16 ottelua 1+1 tehoilla.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Kokkolan juniorituotanto ja ympäröivän maakunnan juniorituotanto ovat tärkeitä asioita jatkuvuuden kannalta. Olemme erittäin tyytyväisiä että lähialueen lahjakkaat pelaajat haluavat tulla Hermekseen edelleen kehittymään urheilijoina ja jääkiekkoilijoina. Tiala, Nylund ja Limma ovat hyviä esimerkkejä nuorille pelaajillemme Kokkolassa ja maakunnassa.

-Koko kolmikko vahvistaa ensi kauden Mestis- joukkuetta ja uskomme jokaisen pelaavan uran parhaan kautensa ensi vuonna.