Uutiset

SAMU MARKKULA JATKAA: ”TUTTU PAIKKA JA HYVÄ ORGANISAATIO”

22.5.2017

Samu Markkula ja Kokkolan Hermes sopivat vuoden mittaisesta pelaajasopimuksesta. Markkula aloittaa toisen kautensa Kokkolassa.

Samu Markkula, 23, jatkaa Kokkolan Hermeksessä vuoden mittaisella pelaajasopimuksella. Viime kaudeksi Kokkolaan muuttanut Markkula pelasi nousujohteisen kauden viime vuonna. Runkosarjassa pisteet 7+26 ja pudotuspeleissä kuudessa ottelussa 1+7 tehopistettä. Pudotuspeleissä Markkula oli joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja heti Oulun Kärppiin siirtyneen Kristian Kankaan jälkeen.

Yhteensä laitahyökkääjänä viihtyvä pelaaja on iskenyt Mestiksessä tehot 34+104 kun otteluita on kertynyt 222.

Samu Markkula:

– Tein jatkosopimuksen Kokkolaan sen takia, koska Kokkola on tuttu paikka itselleni ja Hermes on hyvä organisaatio.

– Tavoitteena on ensi kaudella olla johtava pelaaja Hermeksessä ja auttaa omalla esimerkillä joukkuetta voittamaan.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

– Samu Markkulan jatkosopimus on erittäin hieno asia, sillä hän on sellainen pelaaja joka voi ottaa vielä yhden askeleen ja kasvaa joukkueen sisällä aivan sinne kärkirooliin saakka. Oli jo viime kaudella runkopelaaja, mutta nyt haetaan sitä lopullista läpimurtoa tällä tasolla.

– Niklas Appelgrenin, Kristian Kankaan ja Ossi Ikosen esimerkit motivoivat pelaajia hakemaan Hermeksestä sen viimeisen askeleen kohti isompia sarjoja ja tämä on myös osa sitä meidän arkea. Saadaan hyvä pelaaja tänne Kokkolaan auttamaan Hermestä tavoitteissa, eli etenemään neljän parhaan joukkoon ja siitä palkintona pelaaja kehittyy ja kasvaa kohti isompia sarjoja. Tätä me seurana pelaajan kanssa haemme yhteistyössä, niin myös Samu Markkulan kohdalla.