Uutiset

KESKIKAISTA KUNNOSSA: VIRTANEN JATKAA, KAARLELA HERMEKSEEN

26.5.2017

Hermeksen keskushyökkääjäosasto on valmis tulevaan kauteen: Markus Korkiakoski, Jesse Huhtala, Mikko Virtanen, Matti Kaarlela ja Matias Kinnunen. Viisikon lisäksi myös Juuso Rämö pelasi viime kaudella keskikaistalla, mutta pelaa Hermeksessä lähtökohtaisesti laidassa.

Viime kaudella Hermekseen saapunut Mikko Virtanen, 25, jatkaa Kokkolassa vuoden sopimuksella. Jyväskylästä lähtöisin oleva ”Watti” Virtanen oli Hermeksen sisäisen pörssin viidenneksi paras pelaaja 13+23 tehoilla. Virtanen on urallaan pelannut 16 otteua liigaa tehoin 3+1 ja Mestiksessä on pelejä kertynyt 218 tehoin 33+76.

Matti Kaarlela, 22, siirtyy Hermekseen Kajaanin Hokista, jossa viime kaudella raamikas keskushyökkääjä teki uransa parhaat pisteet 3+7=10. Kaarlela on Hokki- kasvatti, jolla on kokemusta myös Oulun Kärpistä, jossa hän pelasi B- ja A- nuorten sarjoissa. Kaarlelan sopimus on mallia 1+1.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

– Keskushyökkääjät ovat tässä lajissa isossa vastuussa siitä että oma peli pystytään voittamaan jokaisessa vaihdossa molempiin suuntiin.

– Mikko Virtanen teki viime kaudella 36 pistettä sekä pelasi paljon erikoistilanteita. Oli monella tapaa tärkeä pelaaja joukkueelle ja olemme iloisia että saadaan jatkaa yhteistyötä.

– Matti Kaarlela pelasi Hokissa uransa parhaan kauden vaikka joukkueen kausi oli vaikea. Matti on kehityskelpoinen pelaaja, joka on vasta uransa alussa miesten peleissä. Tulee olemaan ensi kaudella tärkeä palanen keskushyökkääjäosastolla.