Uutiset

JANNE PÄLVE JA NIKI BLOMBERG HERMEKSEN PUOLUSTUKSEEN

18.5.2017

Kokkolan Hermes on tehnyt vuoden mittaiset pelaajasopimukset Janne Pälveen sekä Niki Blombergin kanssa. Blombergin sopimuksessa on seuran optio myös seuraavasta kaudesta.

Janne Pälve, 24, siirtyy Hermekseen Iisalmen IPK:sta, jonka riveissä puolustaja pelasi edellisen kauden. Kärppien kasvatti on pelannut Mestistä yhteensä 166 ottelua tehopistein 15+62. Paras kausi henkilökohtaisten pisteiden valossa on Kajaanin Hokissa kun 52 ottelussä Pälve merkkautti 29 pistettä. Kyseisellä kaudella Pälve ja Hokki voittivat myös Mestiksen pronssimitalit. Kaudella 2012-2013 hän voitti A-Nuorten liigan puolustajien pistepörssin kun 44 ottelussa tehot olivat 10+33. Koko sarjan pörssissä sijoitus oli komeasti 11.

Niki Blomberg, 21, siirtyy Hermekseen Kouvolan KooKoo:n organisaatiosta. KooKoo-kasvatti on pelannut uransa läpi kasvattiseurassa lukuunottamatta kautta 2014-2015 jonka puolustaja pelasi SaiPan A- nuorissa. Viimeiset kaksi vuotta ovat kuluneet KooKoo:n A:n liigaryhmässä, mutta myös edustusjoukkueen mukana Blomberg on päässyt harjoittelemaan. Blomberg oli myös joukkueensa kapteeni kaksi edellistä kautta.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

– Janne Pälve tulee Kokkolaan pelaamaan uransa parasta jääkiekkoa ja tuomaan oman vahvan kokemuksen käyttöömme Mestiksestä. Neuvottelimme Pälveen kanssa jo viime kaudella, mutta nyt asiat etenivät ja olemme tyytyväisiä siihen että nyt yhteistyö alkaa.

– Niki Blomberg on tuttu pelaaja valmennukselle Kouvolan ajoilta. Blomberg tulee taistelemaan paikasta pelaavassa kuusikossa, sekä tuomaan nuoresta iästään huolimatta johtajuutta ryhmäämme. Tervepäinen nuorimies jolla on tavoite edetä urallaan eteenpäin ja 1+1 -mallinen sopimus antaa mahdollisuuden pidemmällekkin yhteistyölle.