Uutiset

JESSE HUHTALA JATKAA – KORKIAKOSKI JA PAULAHARJU HERMEKSEEN

28.4.2017

Kokkolan Hermekseen kolme sopimusta. Nyt julkaisuvuorossa on yksi jatkaja sekä kaksi uutta hyökkääjää.

Jesse Huhtala jatkaa – Markus Korkiakoski ja Sampo Paulaharju Hermekseen

 

Jesse Huhtala, 23, pelasi ensimmäisen kauden Hermeksessä ja nyt tehty sopimus pitää miehen Kokkolassa ainakin kevääseen 2018. Huhtala siirtyi Suomi-sarjan Karhu HT:sta Kokkolaan ja ensimmäisellä kaudella Hermeksessä keskushyökkäjä teki 50 ottelussa 26 tehopistettä.

Markus Korkiakoski siirtyy Hermekseen Kajaanin Hokista, jossa päättyneellä kaudella Oululaislähtöinen pelaaja teki 9+18 tehopistettä. Joukkueen vaikea kausi vei miehen myös karsintasarjaan ja siellä 8 ottelussa tehot 3+9. Kolmella edellisellä kaudella Hokissa mies voitti Mestiksen pronssi- ja hopeamitalit. Pelipaikaltaan 25- vuotias Korkiakoski on keskushyökkääjä.

Sampo Paulaharju, 21, siirtyy Hermekseen Jokereiden A-nuorten joukkueesta. Kolme edellistä kautta Jokereiden A- nuoria edustanut Paulaharju on ollut myös jokaisella kaudella joukkueen kapteenistossa. Paras A-nuorten kausi on tuottanut 47 otteluun 25+18 tehopistettä. Yhteensä A-nuorten liigassa Paulaharju on pelannut 140 ottelua tehoin 52+44.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

– Jesse Huhtalassa on potentiaali nousta uudelle tasolle Mestiksessä. Viime kausi oli hieno, kun otetaan huomioon että Jesse pelasi edellisen vuoden alemmalla sarjatasolla. Uskomme että hän on yksi niistä jotka ottaa seuraavan stepin urallaan ja nousee joukkueessa isompaan rooliin.

– Markus Korkiakoski on hyvä kahden suunnan keskushyökkääjä, jolta löytyy potentiaali nousta myös tehojen puolesta paremmin esiin Mestiksessä. Viime vuosi oli haastava Kajaanissa ja pelaajalla on kova halu ottaa uusi startti uralleen Kokkolassa.

– Sampo Paulaharju on mielenkiintoinen pelaaja A-nuorten liigasta. Jokereissa toissa kaudella 25 maalia oli osoitus siitä että taito on olemassa tehdä maaleja, mutta myös kokonaisvaltaisesti Sampo on valmis miesten peleihin. Kova halu edetä uralla eteenpäin ja on monikäyttöinen pelaaja.