Uutiset

HERMES JÄLLEEN JATKOAIKAVOITTOON ESPOOSSA

20.3.2017

Hermes tasoitti välieräsarjan 3-2 jatkoaikavoitolla, ratkaisijana jälleen Kristian Kangas.

Maalittoman ensimmäisen erän paras pelaaja oli Hermeksen nuori maalivahti Leevi Laakso joka torjui koko ottelussa varmasti 31 kertaa.

Toisen erän alussa Hermes meni hieman onnekkaasti johtoon Jussi Nättisen laukauksella, syöttöpiste Ossi Ikoselle. Hieman johtomaalin jälkeen joutui vierasjoukkue samanaikaisesti kahden pelaajan vajaalle kun sekä Nättinen että Miika Franssila saivat kahden minuutin rangaistuksen. Espoo ei jättänyt tilannetta hyödyntämättä vaan tasoitti pelin ja pari minuuttia myöhemmin siirtyi 2-1 johtoon.

Kolmannessa erässä Hermes haki tasoitusta ja onnistui lopulta siinä ylivoimalla. Maalin viimeisteli Niklas Appelgren, syöttöpisteet Kristian Kankaalle ja Samu Markkulalle.

Ensimmäisen jatkoerän alussa sai Espoo ylivoimalla kiekon maaliin mutta pitkän tutkimisen jälkeen maali hylättiin potkaisemalla tehtynä. Seuraava jäähy tulikin sitten kotijoukkueelle ja sen hyödynsi Hermes playoffeissa mahtivireeseen yltyneen Kankaan survoessa kiekon maaliin Appelgrenin ja Ikosen syötöistä.

Sarja jatkuu tasavoitoin 2-2 ensi keskiviikkona Kokkolassa. Liput ostettavissa ennakkoon Ticketmasterin lisäksi myös Hermeksen toimistosta jäähallilta (auki 12-16).

Ottelutilastot