Uutiset

HERMEKSELLE KYLMÄ SUIHKU JYVÄSKYLÄN PERJANTAISAUNASSA

3.3.2017

JYP-Akatemia ratkaisi pelin ensimmäisessä erässä voittaen sen 3-0. Juraj Holly takaisin sairastuvalle.

Mikael Edelmannin paluu pelikiellon jälkeen sujui epäonnekkaasti kotijoukkueen tehdessä Antti Karhulan sanoin ”kolme maalia kahdesta paikasta”. Maalille ensimmäisen erän loppupuolella vaihdettu Juraj Holly puolestaan loukkaantui kolmannessa erässä joutuen jättämään pelin kesken. Pelitapahtumia selvästi hallinnut Hermes nousi toisessa erässä 3-1 ja 4-2 tilanteisiin Saku Kivisen ja Jesse Huhtalan maaleilla mutta ei enää lähemmäksi. Kolmannessa erässä JYP-Akatemia viimeisteli vielä sekä ylivoimalla että tyhjään maaliin voittaen pelin 6-2. Kotijoukkueen maalissa kauden parhaan pelinsä pelannut Markus Ruusu torjui 38 kertaa, Hermeksen maalivahdit yhteensä 12.

K-Vantaan voitettua tänään putosi Hermes sarjassa neljänneksi ja tarvitsee vielä pisteitä kahdesta viimeisestä runkosarjan pelistä varmistaakseen kotiedun ensimmäiselle playoff-kierrokselle. Seuraavaksi Hermeksellä on vastassa TUTO vieraissa ensi keskiviikkona.

Tilastot