Uutiset

ESPOO JÄLLEEN NIUKASTI PAREMPI KOKKOLASSA

23.3.2017

Runsaat 1500 katsojaa näki tasokkaan Mestis-ottelun Espoo Unitedin voittaessa 2-3.

Vauhdikkaassa ottelussa todelliset maalipaikat olivat vähissä Hermeksen tehdessä molemmat maalit ylivoimalla, onnistujina Kristian Kangas ja Samu Markkula. Ottelu kääntyi kolmannessa erässä vierailijalle joka nousi 2-1 tilanteesta voittoon. Maaleista toinen hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen. Kotijoukkueen kannalta tuloksen lisäksi pelistä jäi ikävä maku Espoon valmennuksen asiattoman kielenkäytön sekä pahalta näyttäneen Hermeksen maalivahdin Leevi Laakson ”kolaamisen” takia.

Sarja on nyt katkolla perjantaina Espoossa. Mikäli Hermes siellä voittaa pelataan seitsemäs ja ratkaiseva ottelu lauantaina Kokkolassa.

Ottelutilastot

Jatkoaika-verkkolehden otteluraportti