Uutiset

ENNAKKO: GAME 5 – HERMES PUOLUSTAMAAN KOTIETUA

22.3.2017

Sarjan viides peli Hermes – United tänään K- Rauta dream builder areenalla kello 18.30

Kokkolan Hermes puolustaa kotietuaan tänään kotikaukalossa. Voitolla sarja on katkolla perjantaina Espoossa ja viimeistään taas kotikaukalossa lauantaina.

Ottelusarajassa kaikki pelit ovat päättyneet tähän päivään saakka vierasjoukkuueen juhliin. Espoo on hakenut Kokkolasta vierasvoitot varsinaisella peliajalla kun taas Hermes on voittanut molemmat pelinsä jatkoajalla Espoossa. Hermeksen tehokkain pelaaja on sarjassa ollut Kristian Kangas 4+3 ja Espoolla puolustaja Niklas Tikkinen 2+3. Maalivahdit Leevi Laakso 89.1% ja Rasmus Tirronen 89.8% ovat pelanneet kaikki neljä ottelua.

Viimeisin peli pelattiin Espoossa maanantaina. Tänään keskiviikkona joukkueet kohtaavat Kokkolassa ja vielä nähdään varmuudella sarjan kuudes peli Espoossa, mutta lauantain peli ei ole vielä varma, sillä jos toinen joukkueista voittaa kaksi seuraavaa peliä katkeaa sarja Espoossa perjantaina.

Tervetuloa kannustamaan kun pohjanmaa kohtaa pääkaupunkiseudun, eli Hermes – Espoo United kello 18.30 K-Rauta dream builder areena!