Uutiset

A-NUORTEN PLAYOFF-VASTUSTAJAKSI K-VANTAA

12.3.2017

Hermeksen nuoret pelasivat viikonloppuna Mestiksen runkosarjan viimeiset pelit vieraissa. Sarjasijoitus lopulta seitsemän.

Lauantaina kolmella kentällisellä pelannut Hermes voitti hienosti Keravalla KJT/Haukat 7-3. Maalit kuudelle eri pelaajalle: Viljami Myllylä 2, Jesse Koskelo, Väinö Nivala, Aleksi Mattila, Juha Ukkola ja Oliver Elenius. Maalissa Riku Törnqvist 32 torjuntaa.

Tänään sunnuntaina Vierumäellä oli kotijoukkue niukasti parempi maalein voittaen 5-4. Hermeksen 14 kenttäpelaajasta maaleja tekivät Daniil Fursa 2, Matias Kinnunen ja Niko Pekkarinen. Patrik Koivisto 38 torjuntaa.

Seuraavana Hermeksellä on edessä historialliset playoff-pelit. Ottelut pelataan paras kolmesta järjestelmällä Hermeksen ensimmäisen kotiottelun ollessa sunnuntaina 19.3. klo 18:30. Vastassa silloin Nuorten SM-liigan viimeiseksi jäänyt suomalainen joukkue K-Vantaa. 

Lauantain pelin tilastot

Sunnuntain pelin tilastot