Uutiset

SAPKO VEI KÄRKIOTTELUN

3.2.2017

Hermes hävisi tiukan kamppailun Savonlinnassa

SaPKo aloitti pelin vahvasti ja, kun vielä Hermes joutui kahteen otteeseen alivoimalle, oli Juraj Holly hyvin työllistetty ensimmäisessä erässä pitäen kuitenkin maalinsa puhtaana. Erän ainoan maalin teki kuitenkin alkukauden joukkuettaan vastaan Viljami Wacklin Jesse Jormanaisen ja Joonas Huovisen syötöistä.

Toinen erä oli pitkään kotijoukkueen hallintaa sen mennessä 2-1 johtoon. Erän edetessä sai Hermeskin pelistä otetta ja tasoitti aivan lopussa ylivoimalla. Maalin viimeisteli jälleen Wacklin Joonas Huovisen hienosta esityöstä, toinen syöttäjä Saku Kivinen. Ennen tasoitusta Hermekseltä hylättiin maali korkealla mailalla tehtynä.

Viimeisen erän alkuun teki SaPKo 3-2 maalin mikä kesti loppuun asti Hermeksen takaa-ajon kariutuessa osin epäselviinkin jäähyihin.  

Hermes jatkaa itä-Suomen kiertuetta huomenna Joensuussa Jokipoikien vieraana.

Ottelutilastot