Uutiset

HERMES – ROKI TÄNÄÄN!

22.2.2017

Mestis- kiekkoa K-rauta Dream Builder Areenalla keskiviikona 22.2. Kello 18:30

Kokkolan Hermes kohtaa illan ottelussa RoKin Rovaniemeltä. Molemmat joukkueet ovat voittaneet toisensa tällä kaudella todella tasaisten otteluiden myötä. Tänäänkin nähdään varmasti tasainen kamppailu pisteistä.

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun sijalta kolme, tasapistein K-Vantaan kanssa joka kohtaa tänään omassa ottelussaan Espoo Unitedin pääkaupunkiseudun paikallisottelussa. Vierailija RoKi lähtee illan otteluun sarjasijalta 12. 55 pistettä kasannut ryhmä haluaa karsijan paikalta pois ja matkaa tähän tavoitteeseen on vain kolme pistettä. Kuusi pistettä erottaa rovaniemeläiset Play-off paikalta, eli sekin on vielä mahdollisuus ottaa kiinni tämän kauden aikana.

Molemmat joukkueet voittivat viime kierroksen ottelut kun Hermes voitti hienon esityksen jälkeen LeKin 5-2 kotikaukalossa ja RoKi puolestaan haki jatkoaikavoiton Joensuusta jalkapallolukemin 0-1 jatkoajalla. Hermeksen sisäisen pörssin kärkinimenä otteluun lähtee Niklas Appelgren 22+19 ja RoKin Juhani Tamminen 13+26.

Hermeksen kokoonpano

– Hermekseltä edelleen sivussa puolustajat Nico Lehto ja Antti Kauppila sekä maalivahti Juraj Holly. Tänään sivussa on myös laitahyökkääjä Samu Markkula. Mikko Virtanen palaa kokoonpanoon.

Tiesitkö että..

RoKin päävalmentajana monta vuotta toiminut Petteri Hirvonen irtisanoutui tehtävästään maajoukkuetauon aikana. Uudeksi päävalmentajaksi valikoitui YLE TV2:lla Mestis-kiekkoa tällä kaudella kommentoinut Juha Juujärvi. Juujärvi on aikaisemmin valmentanut Mestiksessä mm. KooKoo:ta ja LeKiä.

Seuraa heitä!

#33 Joonas Huovinen, Hermes

– Kiekossa pysyminen on illasta toiseen niin helpon näköistä, että kun löytää yhteisen sävelen ketjukavereiden kanssa alkaa tulostakin tulemaan.

#88 Juhani Tamminen, Roki

– Yksi sarjan parhaista keskushyökkääjistä hyökkäyssuuntaan. Pystyy henkilökohtaisilla suorituksilla tekemään tulosta, mutta toisaalta välillä ei ole niin kiinnostunut puolustusvelvoitteista.