Uutiset

HERMES-LEKI TÄNÄÄN KELLO 17:00!

18.2.2017

Mestistä K-rauta Dream Builder Areenalla

Kokkolan Hermes ja LeKi Lempäälästä kohtaavat Kokkolan jäähallissa tänään. Kiekko tippuu jäähän kello 17:00.

Hermes lähtee otteluun sijalta kolme ja LeKi sijalta 10. Joukkueet erottaa taulukossa tasan 10 pistettä, tosin kotijoukkue on pelannut ottelun vähemmän. Hermes tarvitsee voiton illan ottelusta tavoitellessaan kotietua pudotuspeleihin, kun taas vierasjoukkue tarvitsee kovasti lisäpisteitä playoff-kiekkoa ajatellen ja toisaalta jopa karsintapaikan välttämisen vuoksi.

Kotijoukkue Hermeksen tehokkaimpana pelaajana otteluun lähtee laitahyökkääjä Niklas Appelgren 20+19 ja LeKin paras on keskushyökkääjä Tomi Peltonen 13+19. Hermeksen maalinsuulla aloittaa Mikael Edelmann, varallaan A-nuori Patrik Koivisto ja LeKin maalissa Tappara-vahti Christian Heljanko.

Viimeisimmän keskinäisen kohtaamisen LeKi voitti Kokkolassa, joten siinäkin mielessä nähdään varmasti nälkäinen kotijoukkue.

HERMEKSEN KOKOONPANO

Nico Lehto, Mikko Virtanen, Juraj Holly ja Antti Kauppila toipilaslistalla. Daniil Fursa palaa pitkän tauon jälkeen kokoonpanoon. Eemeli Piippo ykkösparissa Ossi Ikosen kanssa.

TIESITKÖ ETTÄ..

LeKin varamaalivahtina illan ottelussa on tutun oloinen kaveri, sillä Ville Nieminen pukee tänään LeKin maalivahdiksi. Vaikka kyseinen Nieminen on myös Tampereella kiekko-oppinsa saanut kaveri, ei kyseessä ole entinen NHL- pelaaja vaan ”Nemo” jatkaa edelleen Mikkelin Jukureiden valmennustiimissä yhdessä viime kaudella Juniori Hermeksen valmennuspäällikkönä toimineen Juuso Hahlin kanssa.

SEURAA HEITÄ!

#5 JESSE JORMANAINEN, HERMES

– Saa paikan Viljami Wacklinin ja Samu Markkulan rinnalta. Kahden hyvän pelintekijän rinnalla Jessellä on iso mahdollisuus onnistua, sillä paikan tullen kaveri osaa laittaa kiekon verkkoon. Lisäksi on suoraviivainen pelaaja joka varmasti auttaa ketjua tuottamaan myös tulosta pelin hallinnan lisäksi.

#55 NICLAS LUCENIUS, LEKI

– Siirtyi Saksan kakkostasolta siirtoajan kynnyksellä kotiseudulle LeKiin. On pelannut KHL:aa ja Liigaa. Parhaalla kaudella sijottui Liigan pistepörssissä sijalle 11. Vaarallinen pelaaja hyökkäyssuuntaan, varsinkin ylivoimalla. Yksittäinen pelaaja joka voi kääntää yksilösuorituksella ottelun kulkua.