Uutiset

ENNAKKO: HERMES – PELIITAT KESKIVIIKKONA 18:30

28.2.2017

Kokkolan Hermes kohtaa K-rauta Dream Builder Areenalla Heinolan Peliitat

Runkosarjan toisesksi viimeinen kotiottelu nähdään 1.3. kun Heinolan Peliitat saapuu Kokkolaan. Kohtaaminen on joukkueiden välillä neljäs ja vielä Hermes ei ole onnistunut Peliittoja voittamaan tämän kauden aikana.

Heinolassa pelatut ottelut ovat päättyneet Peliittojen voittoon maalin erolla, mutta Kokkolassa viimeksi ottelu repesi tuloksen puolesta isoksi, sillä Peliitat voitti 0-6. Ottelu oli Hermeksen hallintaa kaksi erää, mutta kolmannessa Peliitat ratkaisi voittaen erän 0-5. Ottelua kuvaa hyvin maalivahtien torjunnat Hermes 15 ja Peliitat 34. Viime lauantaina joukkueet kohtasivat Heinolassa ja Hermes johti ottelua aina kolmanteen erään saakka jonka Peliitat voitti 2-0 ja koko ottelun 2-1. Huomenna kolmas erä ratkaisee jälleen?

KOTIETU PANOKSENA?

Hermes on edelleen kahdenkin tappion jälkeen sijalla kolme sillä kilpakumppani K-Vantaa hävisi myös viimeisimmän ottelunsa piristyneelle IPK:lle. Peliitat taistelee myös tasaisessa keskikastissa sijalla viisi. Peliitoilla on pisteitä 45 kierroksen jälkeen 68, eli kuusi pistettä Hermestä vähemmän, mutta kierros vähemmän pelattuna. Keskiviikon ottelussa pelataan siis todella isoista asioista, mahdollisesti voitolla Hermes varmistaisi kotiedun tuleviin pudotuspeleihin.

HERMEKSEN KOKOONPANO

Varmuudella sivussa edelleen Nico Lehto.

TIESITKÖ ETTÄ

Hermes- kasvatti Timo Niemi pelaa Heinolan Peliittojen maalin suulla. Niemi pelasi viime kaudella Vaasan Sportissa ja siirtyi täksi kaudeksi Ruotsin Allsvenskaniin, mutta kesken kauden pelaajaoikeudet siirtyivät takaisin Suomeen ja Heinolaan.

SEURAA HEITÄ

#35 LEEVI LAAKSO, HERMES

– Edelmannin pelikiellon ja Hollyn loukkaantumisen myötä Hermes- maalille viime Peliitat otteluun. Pelasi erittäin tasapainoisen ja rauhallisen ottelun, eikä täydellinen ilta ollut kaukana sillä Peliitat teki molemmat maalit vasta viimeisessä erässä. Viime vuonna voitti U18 MM- kultaa Pikkuleijonien kanssa.

#35 TIMO NIEMI, PELIITAT

– Hermes- kasvatti haastaa nuoren Leevi Laakson ja tämä kaksinkamppailu on mielenkiintoinen seurattava. Kiekkokiertolainen palaa Kokkolaan vastustajan riveissä. Uralle mahtuu monia seuroja mm. HIFK, HPK, Jokipojat, Sport, Jokerit, Mora sekä useat lainavisiitit kausien aikana pääasiassa Mestis- seuroihin.