Uutiset

ENNAKKO: HERMES – ESPOO UNITED KELLO 18:30

24.2.2017

Kokkolan Hermes kohtaa 24.2 Espoo Unitedin K-rauta Dream Builder Areenalla

Hermeksen osalta härkäviikko saa jatkoa tänään kun Espoo United saapuu Kokkolaan toisen kerran tämän kauden aikana. Ensimmäisen Hermes vei nimiinsä, mutta sen jälkeen Espoo on parantanut omaa peliään paljon.

Tänään nähdään pyhätössä kova taistelu tärkeistä pisteistä kun Hermes taistelee kotiedusta pudotuspeleihin ja taas Espoo paikasta pudotuspeleihin. Molemmat joukkueet voittivat omat keskiviikon ottelut, sillä Hermes voitti RoKin ja Espoo paikallispelissä Hermeksen kanssa kolmospaikasta kisaavan K-Vantaan. Espoo puolestaan on tasaisessa keskikastissa sijalla kahdeksan, mutta meno kevättä ajatellen näyttää lupaavalta ja tällä tahdilla espoolaiset kohentavat asemiaan taulukossa.

HERMEKSEN KOKOONPANO

– Nico Lehto ja Juraj Holly ovat varmuudella sivussa.

TIESITKÖ ETTÄ..

– Espoo Unitedin valmennustiimin mukaan palkattu Raimo Summanen valmentaa Kokkolassa tänä iltana ensimmäistä kertaa. Timo Hirvosen johtama tiimi sai kovan vahvistuksen kun vanha Leijonat- käskijä liittyi mukaan tiimiin. Summanen on voittanut valmentajaurallaan mm. Suomen mestaruuden ja oli Erkka Westerlundin kanssa merkittävä tekijä monta vuotta maajoukkueessa.

SEURAA HEITÄ!

#3 Jere Rantala, Hermes

– Edustusjoukkueen pitkäaikaisin sopimuspelaaja. Saapui Suomi-sarjaan Hermekseen 2014-2015 ja on vakiinnuttanut paikkansa myös Mestis- kokoonpanossa. Parantaa kevättä kohti mentäessä omaa peliään ja viime pelissä myös kauden avausmaali. Viime otteluissa ollaan nähty väläyksiä siitä potentiaalista, mikä miehessä on.

#24 Janne Kivilahti, United

– Pelasi Kokkolassa kaksi kautta ja kasvoi täällä laatupelaajaksi tähän sarjaan. Hyökkäyspeliominaisuudet kovalla tasolla ja pystynyt Espoossa ottamaan askeleita myös puolustuspelaamisen kanssa.