Uutiset

ANTTI KAUPPILA HERMEKSEEN

14.2.2017

Puolustaja Antti Kauppila loppukaudeksi Kokkolaan

Puolustaja Antti Kauppila, 27, siirtyy Kokkolan Hermekseen loppukaudeksi Itävallan sarjasta, EC Bregenzewaldin joukkueesta.

Kauppila pelasi joukkueensa kanssa sarjaa jossa pelaa joukkueita myös Italiasta ja Sloveniasta. Kaksi edellistä kautta Kauppila pelasi Mestistä KeuPassa ja LeKissä. Yhteensä puolustaja on pelannut urallaan 242 ottelua Mestistä tehoin 20+63. Kaudella 2007-2008 kertyi ainoat ottelut Liigassa HPK:n paidassa kolmen ottelun verran.

Antti Kauppila liittyy joukkueen vahvuuteen torstaina, mutta ei pelaa vielä tämän viikon otteluissa.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Kauppila vahvistaa joukkuettamme ja tuo edelleen lisää kiekollista osaamista meille. Kiitokset Itävaltaan EC Bregenzewaldiin että saatiin homma etenemään hyvässä hengessä

-Reilu vuorokausi on siirtoaikaa jäljellä ja seuraamme markkinoita aktiivisesti. Mahdolliset jatkosiirrot tehdään kuitenkin harkiten, sillä meillä on jo nyt kilpailukykyinen joukkue jalkeilla kuten sarja on osoittanut