Uutiset

5-3 VOITOLLA TAUOLLE

4.2.2017

Antti Karhulan poissaollessa Märt Eermen luotsaama Hermes päätti ”härkäviikon” erinomaiseen voittoon Jokipojista.

Ottelu alkoi Hermeksen kannalta epäonnekkaasti kun Mikko Virtanen jäi kovan avojään taklauksen alle ja joutui jättämään pelin kesken. Ensimmäinen erä meni kuitenkin maalein 2-0 Hermekselle. Jesse Jormanainen avasi entisessä kotihallissaan maalitilinsä Hermeksessä tarkalla rannelaukauksella, syöttöpisteille Jesse Huhtala ja Jesperi Viikilä. Toisen maalin iski kultakypärä Niklas ”eppelgriin” (=Joensuun Fanseat-selostajan ansiokas tulkinta) Appelgren suorasta vastahyökkäyksestä Kristian Kankaan ja Jussi Nättisen esityöstä. 

Toisessa erässä Hermeksen kaksi perättäistä jäähyä kostautuivat hieman ennen toisen rangaistuksen loppua Jokipoikien kaventaessa maalilla. Erän lopulla pääsi Hermes myös pyörittämään ylivoimaa mutta tuloksetta.

Kolmannen erän alun Jokipoikien tasoituksen kuittasi Samu Markkula ohjaamalla maalin edestä Hermeksen uudelleen johtoon. Maalin alustivat Joonas Huovinen ja Jesse Koskelo. Seuraavan maalin teki taas kotijoukkue Hermeksen Joel Sundin kyseenalaisen jäähyn aikana. Pelin voittomaalissa Miika Franssila rakensi Appelgrenille paikan mistä ei voinut erehtyä, toinen syöttäjä Kangas. Loppunumerot tyhjään maaliin teki Kangas, syötöt Markkulalle ja Ossi Ikoselle.

Hermeksen voitto tarkoitti sitä että vajaan kahden viikon tauolle joukkue lähtee sarjasijalta kolme. Seuraavana on vastassa kotona play-offien kotiedussa myös tiukasti kiinni oleva K-Vantaa.

Ottelutilastot