Uutiset

SOPIMUSUUTISIA

13.1.2017

Miika Huhtasen pelaajasopimus purettu – Jesse Jormanainen Hermekseen.

Puolustaja Miika Huhtasen, 23,  pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä seuran ja pelaajan väillä. Huhtanen siirtyi kesken viime kauden Hermekseen ja pelasi tällä kaudella yhteensä 28 ottelua 0+1 ja tehotilasto -6.

Hyökkääjä Jesse Jormanainen, 25, palaa takaisin Hermekseen, sillä kaudella 2013-2014 mies pelasi Hermeksessä Suomi-sarjassa. Viime kaudella Jormanainen kiekkoili kotikaupungin Jokipojissa, jossa 40 ottelussa tehot 6+5=11 ja pronssimitaleihin päättynyt kausi sujui pudotuspeleissä tehoin 1+2=3. Jormanaisella on vyöllään myös Suomi-sarjan mestaruus kaudelta 2014-2015 Jokipojissa. Alkukausi on sujunut Norjan 1. divisioonassa Moss Hockeyn riveissä, jossa 24 otteluun tehot 11+9=20. Jormanainen on jo mukana harjoitusvahvuudessa ja pelikokoonpanossa kun siirtoasiat ovat kunnossa. Sopimus kattaa loppukauden.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

– Huhtanen ei löytänyt paikkaansa tämän kauden joukkueesta kaukalossa. Muuten hoiti hienosti hommat Kokkolassa, sillä Miika kuului myös A- nuorten valmennustiimiin. Tuli kuitenkin pelaamaan Kokkolaan ja kun rooli kapeni ja kapeni oli päätös lopulta molempien etu. Toivotetaan Miikalle onnea uusien haasteiden parissa.

– Jormanainen puolestaan vahvistaa ja laajentaa meidän hyökkäyskalustoa kevättä kohti mentäessä. Jesse on monikäyttöinen hyökkääjä, joka tekee aina töitä joukkueen etu edellä. Olemme kaksi kevättä pelanneet Jesseä vastaan, mutta nyt hän on meidän käytössä loppuvuoden.