Uutiset

SAKU KIVINEN JA SAMUEL SIKSTUS JATKOSOPIMUKSIIN

12.1.2017

Saku Kivinen ja Samuel Sikstus jatkavat Hermeksessä myös tulevalla kaudella.

Hyökkääjä Saku Kivinen ja puolustaja Samuel Sikstus nähdään Kokkolan Hermeksessä myös tulevalla kaudella, sillä seura käytti sopimuksessa olleet optiot.

Saku Kivinen, 21,  saapui Kokkolaan Helsingin Jokereiden A- nuorten joukkueesta, jossa 40 peliin hyökkääjä teki 5+7=12 tehopistettä. Ensimmäinen kausi Mestiksessä on tuottanut tällä hetkellä 33 peliin 7+7=14 tehopistettä.

Samuel Sikstus, 21, pelasi myös edelliskauden Nuorten SM- liigaa, mutta seurana EJK:n kasvatilla oli Lahden Pelicans johon hän siirtyi viime kaudeksi HIFK:n organisaatiosta. Viime kausi tuotti hyvät raamit omaavalle puolustajalle 44 peliin 3+16=19 tehopistettä. Tällä kaudella Sikstus on pelannut Hermeksessä 27 ottelua tehoin 0+5, tehotilaston ollessa joukkueen viidenneksi paras +12.

Kivisen ja Sikstuksen sopimusten myötä Hermeksellä on kaudeksi 2017-2018 sopimuksia yhteensä viisi, sillä myös Nico Lehto, Matias Kinnunen ja Daniil Fursa jatkavat Kokkolassa myös sopimuksiensa toisen kauden.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Kivisen ja Sikstuksen jatkot seurassa on positiivinen asia ja kun asiat ovat nyt jo selviä, voivat pelaajat keskittyä täysipainoisesti kevään haasteisiin.

-Molemminpuolinen halu kehittää ja kehittyä oli isoin tekijä jatkosopimuksissa, sekä se että pelaajilla oli halu jatkaa Kokkolassa.

Kivinen ja Sikstus on mahdollista nähdä pelaamassa seuraavan kerran tulevana lauantaina kun Hermes kohtaa kotikaukalossa sarjajohtaja SaPKon kello 17:00!