Uutiset

JESSE KOSKELO LAINALLE S-KIEKKOON

11.1.2017

Puolustaja Jesse Koskelo pelaamaan Suomi-sarjaa

Jesse Koskelo, 21, siirtyy lainalle Suomi-sarjan S-Kiekkoon. Puolustaja on pelannut tällä kaudella Mestistä kuusi ottelua tehoin 0+2 tehotilastolla +2. Lisäksi otteluita on kertynyt Hermeksen A- nuorissa, jossa Koskelo on ollut sisäisen pörssin tehokkain puolustaja tehoin 5+16=21.

Laina on sovittu 12.2. asti, mutta Hermeksellä on tarvittaessa mahdollisuus kutsua pelaaja takaisin aikaisemminkin. S-Kiekko on Suomi-sarjassa sijalla 10 ja lainajakson aikana joukkue pelaa yhteensä kahdeksan ottelua.

Vastaavasti Hermeksen A- nuorista nousee puolustaja Aleksi Pöytäsaari, 19, mukaan edustusjoukkueen harjoitusvahvuuteen.

– Koskelo pääsee pelaamaan miesten pelejä isoon rooliin Seinäjoelle ja vastaavasti me päästään näkemään oma kasvatti Aleksi Pöytäsaari harjoitusvahvuudessamme, kommentoi urheilujohtaja Pasi Tuukkanen