Uutiset

HERMES NOLLASI KEUPAN

7.1.2017

Runsaslukuinen Hermes-kannattajajoukko sai täyden vastineen vierasmatkalleen Keuruulle.

Ensimmäinen erä oli selvää Hermeksen hallintaa, torjunnat 17-4 kuvaavat hyvin tapahtumia. Hermes sai kerran kiekon maaliin ylivoimalla mutta se hylättiin luistimella tehtynä.

Peli tasoittui hieman toisessa erässä mutta jatkui kuitenkin vierasjoukkueen viemänä. Hermeksen ensimmäinen rangaistus johti, toisin kuin olisi odottanut, vierasjoukkueen johtomaaliin loistavaan vireeseen viime peleissä nousseen Niklas Appelgrenin syöttäessä kapteeni Jussi Nättiselle avoimen maalipaikan (kuvassa). Toisena syöttäjänä toimi Miika Franssila

Viimeisessä erässä kultakypärä Appelgren vei Hermeksen 2-0 johtoon ylivoimalla Franssilan ja Hermes-maalissa torjuntavuorossa olleen Juraj Hollyn syötöstä. Loppulukemat 3-0 tyhjään maaliin teki Kristian Kangas Ossi Ikosen syötöstä.

Kolmannella sijalla sarjassa jatkavalla Hermeksellä on seuraava peli vasta viikon päästä ensi lauantaina Kokkolassa jolloin vastassa on sarjajohtaja SaPKo.

Ottelutilastot