Uutiset

HERMES ASEETON ESPOOSSA

21.1.2017

Lauantain vieraspelistä ei pisteitä Keskipohjanmaalle

Kokkolan Hermes teki turhan reissun Espooseen Unitedin vieraaksi sillä isännät voittivat ottelun selvästi numeroin 5-2.

Numerot olivat oikeutetut ottelutapahtumiin nähden ja United jatkaa pisteputkeaan, kun taas Hermeksen hyvä pistejakso päättyi tähän otteluun. Ottelun ratkaisijat löytyivät Unitedin kokoonpanosta kun maalivahti Rasmus Tirronen, puolustaja Niklas Tikkinen (0+3) ja hyökkääjät Markus Piispanen (3+0) ja Aleksi Järvinen (0+4) olivat ottelun hahmoja.

Hermeksen maalit teki kauden ja Mestis historian ensimmäisen viimeistellyt Samuel Sikstus ja Samu Markkula. Juraj Holly aloitti maalissa (Vaihto 3-0 tilanteessa) ja Mikael Edelmann lopetti (Viimeinen tyhjiin). Hermes jatkaa otteluitaan keskiviikkona Hokin vieraana ja kotikaukalossa seuraavan kerran viikon päästä lauantaina kun IPK tulee vastustajaksi.