Uutiset

HERMEKSELLE TÄRKEÄ VOITTO KAJAANISTA

25.1.2017

Hieman alavireisesti edellisessä vierasottelussa esiintynyt Hermes ei antanut sarjan tyveen juuttuneen Hokin yllättää.

Tasaisessa ensimmäisessä erässä molemmat pääsivät kerran pelaamaan ylivoimaa Hokin hyödyntäessä omansa johtaen tauolle mentäessä 1-0.

Toinen erä oli täydellistä Hermeksen hallintaa mutta lukuisista maalipaikoista huolimatta ainoaksi maaliksi jäi Jesse Huhtalan tekemä tasoitus molempien pelatessa yhden vajaalla. Hienon läpisyötön maaliin antoi kultakypärä Niklas Appelgren.

Viimeinen erä oli tasaisempaa peliä siihen asti kunnes Saku Kivinen (kuvassa) teki johtomaalin Antti Paavilaisen luomasta ”varmasta” maalipaikasta Mikko Virtasen toimiessa toisena syöttäjänä. Tuon maalin jälkeen ei kotijoukkue päässyt Hermeksen puolustusalueelle kuin satunnaisesti ottelun päättyessä lopulta 2-1 vierasvoittoon.

Voitollaan Hermes nousi sarjassa Jokipoikien ohi kolmanneksi ja on tässä vaiheessa kiinni pudostuspelien ensimmäisen kierroksen kotiedussa.

Ottelutilastot