Uutiset

ENNAKKO: RAHKOSEN REILUT – HERMES

17.1.2017

Hermes lähtee torstaina taistelemaan hyvän asian puolesta Rahkosen koululle!

YSTÄVYYSOTTELU: RAHKOSEN REILUT FEAT. JUHANI ”TAMI” TAMMINEN VS KOKKOLAN HERMES

Kaupungin suunnittelemissa säästötoimissa todetttiin että Rahkosen lakkautusuhan alla olevan koulun jääkiekkokaukalokin on turha.

”Paikallinen kahdeksanlapsisen perheen isä tuumasi että eihän se näin saa mennä, että kaikki harrastemahdollisuudet viedään pois. Hän otti yhteyttä Kokkolan Hermeksen Mestisjoukkueeseen ja sopi ystävyysottelusta. No sitten iski huoli että miten lapset pärjäävät kovassa nousussa olevaa Hermestä vastaan. Onneksi Juhani ”Tami” Tamminen laittoi kalenterinsa tärkeysjärjestykseen ja raivasi tilaa torstaille. Nyt lapset saavat Tammisen valmentajakseen ja Hermes arvoisensa vastuksen. Katsomo täynnä positiivistä tunnelmaa ja iloa. Tulkaa paikalle ja nähkää lasten ilo.” 

Tervetuloa nauttimaan ja näkemään vuosisadan ottelu Kokkolan Itäkeskuksessa Rahkosessa!