Uutiset

VOITTOPUTKESSA LIITÄVÄ LEKI KOKKOLAAN

7.12.2016

Hermes kohtaa LeKin tänään K-rauta Dream Builder Areenalla kello 18:30.

Kokkolan Hermeksen Mestis-pelit jatkuvat tänään keskiviikkona kun vieraaksi saapuu LeKi Lempäälästä. LeKi on viiden ottelun voittoputkessa ja sarjassa sijalla 9.

Vierailija on pelannut viisi edellistä otteluaan voittoisasti ja onkin noussut jo taistelemaan paikoista kevään pudotuspeleihin. Joukkue oli koko alkukauden karsijan paikalla, mutta alkutalven aikana päävalmentaja Miikka Kuusela joukkoineen on saanut käännettyä joukkueen kurssin. Edellisessä ottelussa LeKi voitti Espoo Unitedin kotona 4-2. Joukkueen pörssikärkenä on Santeri Vuoti, joka on saanut hyvää tulitukea muilta, sillä kahdeksan pelaajaa on tehnyt yli kymmenen tehopistettä. Maalinsuulla vastuuta on kantanut Tapparalaina Christian Heljanko 91.24%.

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun sarjan neljänneltä sijalta. Viimeiset ottelut eivät ole sujuneet tuloksellisesti hyvin, sillä niin kotona kuin vieraissakin Hermes hävisi ottelunsa jatkoajalla viikonloppuna. Perjantaina Jokipojat oli 1-2 JA parempi ja lauantaina IPK voitti myös kokkolalaiset jatkoajalla. Viikonloppu toi kuitenkin kaksi pistettä taulukkoon. Hermes pelasi kahteen viikkoon kuusi sarjaottelua ja tämä viikko jatkuu kahdella kotiottelulla kun tänään pelataan ja perjantaina K-Vantaa saapuu Kokkolaan. Hermeksen pörssikärkenä jatkaa puolustaja Miika Franssila ja maalinsuulla hyviä otteita esittänyt Juraj Holly.

TIESITKÖ ETTÄ…

LeKi tekee päivittäistä työtä pelaajaliikennesopimuksen vuoksi Tapparan ja Ilveksen kanssa. Tällä kaudella LeKiä on edustanut 44 pelaajaa ja viime kaudella yhteismäärä oli 58. Hermeksen riveissä on pelannut tällä kaudella 34 pelaajaa ja viime kauden yhteismäärä oli 45 pelaajaa.

SEURAA HEITÄ!

#8 NICO LEHTO, HERMES

– Hermeksen kanssa viime keväänä kahden vuoden sopimuksen tehnyt Lehto on parantanut peliä kauden aikana. Vaikean alun jälkeen on jäällä nähty tasapainoinen puolustaja, joka pystyy pelaamaan fiksusti kiekon kanssa ja puolustamaan kovaa ja jämäkästi. Uusi pakkipari tänään kun Jere Rantala on vierellä. Joukkueen varakapteeni.

#19 JUSSI NÄTTINEN, HERMES

– Joukkueen kapteenilta vaaditaan joka ilta tasaista ja esimerkillistä johtamista. Pelaa uransa parasta jääkiekkoa ja johtaa Hermeksen tasapainoisinta kentällistä.Tänään tarvitaan höpinää tötteröön että LeKi kaatuu kotikentällä.

#13 TUOMAS KOSKINEN, LEKI

– ”Kose” palaa viime kauden kotihalliin. Pelasi viime kaudella nousujohteisen vuoden Kokkolassa, mutta kauden jälkeen tie vei takaisin synnyinseudulle ja Lempäälään. Aloittaa tänään neloskentän laidassa. Kauden saldo 1+2=3 kahdessakymmenessä pelissä.

 

OTTELUN KOKOONPANOT: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=8&gid=2115