Uutiset

VOITOLLA JOULUTAUOLLE

18.12.2016

Hermes otti kolmannen perättäisen voiton ja kuittasi Espoo Unitedille kärsityn vierastappion selvällä 5-1 voitolla. Tasaisessa sarjassa Hermes nousi neljänneksi.

Kotijoukkueen tehomiehiä olivat Mikko Virtanen ja Jesse Huhtala kahdella maalilla sekä avausmaalin tehnyt Nico Lehto (1+1). Railakkaasti hyökännyt Hermes ratkaisi pelin käytännössä kolmannen erän alussa Virtasen ylivoimamaalilla. Lopussa Espoon kavennusosumat jäivät tulematta jälleen erinomaisesti pelanneen Juraj Hollyn (20 torjuntaa kolmannessa erässä) johdolla. Neljällä kentällä tasaisesti pelanneessa Hermeksessä A-nuorista edustukseen siirtyneet Matias Kinnunen ja Henri Limma onnistuivat hienosti, Kinnusen avatessa Mestiksen pistetilinsä syöttöpisteellä Lehdon (kuvassa) maaliin.

Mestis jää nyt joulutauolle ja pelit jatkuvat Hermeksen osalta keskiviikkona 28.12. Rovaniemellä sekä perjantaina 30.12. kotona jolloin vastaan tulee ”paikallisvastustaja” KeuPa HT.

Hermes – Espoo United tilastot   Jatkoaika-verkkolehden raportti

A-nuoret pelasivat heti edustuksen jälkeen sarjan kärkijoukkue Jokipoikia vastaan häviten tasaisen pelin jatkoajalla 2-3. Urakkamiehinä tuossa pelissä olivat jo edustuksen pelissä pelanneet / kokoonpanossa olleet Kinnunen, Limma, Jesper Viikilä, Jesse Koskelo sekä maalivahti Patrik Koivisto (35 torjuntaa). Hermeksen maalintekijöinä ottelussa kunnostautuivat B-juniori Miro Haikonen sekä Joel Ojala. Nuoret pelaavat myös tänään sunnuntaina kotiottelun Jokipoikia vastaan klo 16:30 alkaen. Tervetuloa silloin hallille!

Ottelutilastot