Uutiset

NIUKAT TAPPIOT LAUANTAIN PELEISSÄ

3.12.2016

Hermes tappioon voittolaukauskisoissa sekä Iisalmessa että Kokkolassa.

Iisalmessa Jesse Huhtala tasoitti pelin kolmannen erän lopussa vieden Hermeksen jatkoajalle ja voittolaukauskisaan missä ainoana onnistui kotijoukkueen Saku Kinnunen. Numeroin 4-3 päättyneessä ottelussa Hermeksen muista maaleista vastasivat Samu Markkula ja Niklas Appelgren. Hieman mollivoittoisesti viime aikoina esiintynyt Hermes yrittää paluuta voittokantaan itsenäisyyspäivän jälkeisenä keskiviikkona kotona Kokkolassa. Vastassa on silloin Tampereeen seudun Lempäälän Kiekko LeKi.

Ottelutapahtumat 

A-nuoret hävisivät Kokkolassa LeKi:lle myös voittolaukauskisassa maalein 5-6. Hermes aloitti pelin vahvasti voittaen ensimmäisen erän 3-0. Loppupelissä vieraat nousivat tasoihin ja veivät lopulta voiton. Hermes-nuorten seuraava peli on jo huomenna sunnuntaina jolloin Kokkolaan saapuu perinteikäs Tampereen KOOVEE. Peli alkaa klo 15:30 ja siihen on vapaa pääsy!

Ottelutapahtumat