Uutiset

NAPAPIIRILTÄ EI PISTEITÄ

28.12.2016

Kymmenen ottelun tappioputken katkaissut RoKi palasi Hermestä tehokkaampana tauolta.

Sekavassa ensimmäisessä erässä kotijoukkue hyödynsi ylivoimansa ja meni hieman onnekkaastikin 1-0 johtoon. Erän loppupuolella Hermekselle tuli paha kiekonmenetys omalla puolustusalueella ja sen RoKin hyökkääjä käytti hyväkseen tehden erälukemiksi 2-0.

Toinen erä kääntyi tasaisen alun jälkeen Hermeksen hallinnaksi mutta Samu Markkulan tolppalaukausta lähemmäksi kavennusta ei vierasjoukkue päässyt.

Kolmas erä alkoi Hermekseltä vahvasti kultakypärä Niklas Appelgrenin kaventaessa Samuel Sikstuksen ja Kristian Kankaan syötöistä. Muutamaa minuuttia myöhemmin Markkula tasoitti pelin Mikko Virtasen avustamana. RoKi käänsi kuitenkin pelin lopulta 4-2 kotivoitoksi tehokkaalla viimeistelyllä. Kotijoukkueen paras pelaaja oli maalivahti Paavo Hölsä 34 torjunnalla, Hermeksen maalissa Juraj Holly torjui 21 kertaa.

Ottelutilastot