Uutiset

MIIKA FRANSSILA LAINALLE SPORTIIN

12.12.2016

Kokkolan Hermes lainaa Miika Franssilan kahden ottelun ajaksi yhteistyöseura Vaasan Sportiin.

Puolustaja Miika Fanssila, 23, siirtyy yhteistyöseura Vaasan Sportiin kahden ottelun ajaksi. Franssila on pelannut tällä kaudella Mestiksessä yhteensä 27 ottelua tehoin 2+23, tehotilaston näyttäessä +15. Puolustaja on Mestiksen pistepörssissä sijalla 7.

Franssila pelaa ensimmäisen ottelunsa Sport-paidassa keskiviikkona kun joukkue kohtaa Helsingin IFK:n Nordenskiöldinkadulla. Perjantaina on vuorossa TPS ja se ottelu pelataan Turussa. Hermes pelaa keskiviikkona Lempäälässä, ja lauantaina kotikaukalossa vastaan tulee Espoo United.

-Franssila on tehnyt Kokkolassa puolitoistavuotta laadukkaasti töitä ja nyt hän pääsee mittaamaan omaa tasoaan myös Liigan puolella. Franssila palaa normaalisti vahvuuteemme lauantain kotipeliin Espoo Unitedia vastaan, kommentoi Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen