Uutiset

HERMES LEMPÄÄLÄÄN

14.12.2016

Kokkolan Hermes taistelee pisteistä tänään Lempäälässä kun vastassa on LeKi.

Ottelu on viikon sisään toinen kohtaaminen, sillä viikko sitten LeKi haki pisteet Kokkolasta 1-3. Ottelu oli todella tasainen ja ratkaisu nähtiin viimeisten minuuttien aikana, sillä LeKi iski voittomaalin viisi minuuttia ennen peliajan päättymistä ja viimeinen meni tyhjään maaliin Hermeksen hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia.

Tänään Lempäälässä pelataan ns. Kuuden pisteen ottelu, sillä joukkueet ovat sarjataulukossa kolmen pisteen päässä toisistaan. Hermes lähtee otteluun sijalta kuusi ja LeKi sijalta kahdeksan. Hermeksen kokoonpanosta puuttuvat edelleen Mikael Edelmann ja Matias Kinnunen sekä Daniil Fursa. Myös kapteeni Jussi Nättinen joutuu jättämään LeKi pelin väliin ja kun Miika Franssila on lainassa Sportilla niin yhden vajaalla joukkue lähtee tänään taistelemaan sarjapisteistä.

Miika Franssilan poissaolon vuoksi Joel Ojala nousee pelaavaan kuusikkoon. Ottelu on kauden 12. startti Jokerit-taustaiselle puolustajalle. Maalinsuulla jatkaa hyviä otteita esittänyt Juraj Holly ja varalla on A-Nuorista Mikael Edelmannin poissaoloa paikkaava Patrik Koivisto.

Kiekko tippuu jäähän Lempäälän pienessä kaukalossa kello 18:30!