Uutiset

ENNAKKO: HERMES – KEUPA TÄNÄÄN VUODEN VIIMEISESSÄ KOTIOTTELUSSA

30.12.2016

Kokkolan Hermes kohtaa KeuPa HT:n tänään K-rauta Dream Builder Areenalla kello 18:30!

Vuoden viimeisessä kotiottelussa kohdataan Keupa HT Keuruulta. Viime vuoden välieräjoukkue saapuu Kokkolaan ärsytettynä, sillä se jäi viime kierroksella nollille paikallispelissä JYP:iä vastaan lukemin 0-2.

Hermes ja KeuPa ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa ja molemmissa otteluissa vierasjoukkue on vienyt pisteet mukanaan. Viimeisin keskinäinen pelattiin Keuruulla lokakuussa jonka Hermes vei näytöstyyliin lukemin 6-1. Tuon ottelun jälkeen on kuitenkin paljon muuttunut ja KeuPa onkin noussut sarjassa tasapisteisiin Hermeksen kanssa kun molemmat joukkueet ovat keränneet 46 pistettä sarjataulukkoon. KeuPa HT:n tehokkain pelaaja on alkukaudella ollut Vaasasta lähtöisin oleva Samuel Salonen joka on pistepörssin sijalla kolme tehoin 11+22=33. Maalinsuulla ottelun aloittava Petri Pitkänen on jakanut torjuntavastuun Roope Urpolahden kanssa.

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun myös tappio alla, sillä keskiviikon napapiirin matka oli enemmänkin luokkaretki kuin vieraspeli. Hermes pääsi peliin kiinni ottelun toisessa erässä, mutta tällä tasolla kaksi erää ei riitä vaan tarvitaan ehjä 60 minuuttia. Tänään kotiyleisön edessä nähdään viimeistä kertaa Hermes vuonna 2016 ja varmasti jokainen joukkueen jäsen haluaa näyttää parastaan meidän kotiyleisölle, joka on varsinkin viime kotiotteluissa hienosti kannustanut joukkuetta Hermes Loyalsin tahdittamana!

Kotiyleisölle esiintyy ensimmäsitä kertaa keskushyökkääjä Viljami Wacklin, joka siirtyi alkuviikosta Hermekseen SaPKosta. Päävalmentaja Antti Karhula on hiukan sekoittanut ketjukoostumuksia ja Wacklin johtaakin ketjua, jossa laidoilla pelaa tänään Jesperi Viikilä ja Saku Kivinen. Maalinsuulle paluun tekee Mikael Edelmann joka on kuntoutunut vammastaan. Kauden viidennen startin ottaa puolustaja Jesse Koskelo joka on tilastojen valossa suoriutunut tehtävistään mallikkaasti: 4 ottelua 0+1 ja tehotilasto joukkueen kymmenenneksi paras +2.

TIESITKÖ ETTÄ…

Keupa HT:lla on sarjan nuorin päävalmentaja, sillä Mikko Heiskanen,31, on ensimmäistä kautta joukkueen peräsimessä. Apuvalmentajana Heiskasella on kokenut Kari Rautakorpi joka on valmentanut ja toiminut Keuruulla jo 2-divisioona-aikana kymmenen vuotta takaperin. Kari Rautakorpi on U20-päävalmentaja Jukka Rautakorven veli.

SEURAA HEITÄ!

#16 VILJAMI WACKLIN, HERMES

-Kotiyleisölle ensimmäistä kertaa esittäytyvä Wacklin on hyvin peliä rytmittävä keskushyökkääjä joka pystyy tekemään ketjukavereistaan vaarallisia hyökkäyssuuntaan. Kahden suunnan peli on selkäytimessä, eli puhutaan nykyajan vaatimusten mukaisesta keskushyökkääjästä.

#18 OSSI IKONEN, HERMES

-Kotijoukkueen kiekollisen osaston yksi liideri on pelannut vaihtelevan kauden. Hyvänä iltana loistava, mutta sitten tulee niitä synkempiäkin aikoja. Tehotilasto -9 kertoo niistä vaikeista ajoista. Oma taso on löydytävä loppukaudeksi, sillä peliaika on ollut illasta toiseen + 20 minuuttia.