Uutiset

ENNAKKO: HERMES – JOKIPOJAT

2.12.2016

Kokkolan Hermes kohtaa illan Mestis- ottelussa Jokipojat Joensuusta. K-rauta Dream Builder Areena kello 18:30.

Molemmat joukkueet pelasivat keskiviikon kierroksella ja molemmat joukkueet hävisivät edellisen ottelunsa. Hermes Espoo Unitedille 5-3 vieraskentällä ja Jokipojat 2-5 kotikentällä IPK:lle. Joukkueet ovat kolmen pisteen päässä toisistaan, Jokipojat yhden ottelun vähemmän pelanneena. Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Joensuussa Hermeksen vierasvoittoon kun jatkoajalla Joonas Huovinen iski ratkaisun. 

Toissa kaudella joukkueet pelasivat suomisarjan finaalissa vastakkain ja viime keväänä play-offin ensimmäisellä kierroksella, jonka ratkaisu jouduttiin hakemaan ottelusarjan seitsemännestä pelistä. 

Tämän illan kamppailusta tulee varmasti mielenkiintoinen, sillä historia ja molempien joukkueiden viime kierroksen tappiot sytyttävät jo itsestään jokaisen pelaajan illan otteluun. Vierailija Jokipojat on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan yhden kun viime lauantaina 3135 katsojan riemuksi Jokipojat voitti Espoo Unitedin 4-1. Joukkueen tehokkain pelaaja on alkukaudella ollut Jesse Paukku 9+13=22. Maalinsuulla päävastuun on kantanut tänäänkin Kokkolassa aloittava Samuel Jukuri

Kotijoukkue Hermes lähtee illan kamppailuun sarjasijalta viisi. Joukkue on jäänyt pisteittä kolmessa viimeisessä ottelussa, sillä edellinen piste tuli jatkoaikatappiosta Hokkia vastaan ja edellinen voitto parin viikon takaa kun RoKi kaatui kotipyhätössä. Joukkueen paras pistemies on Miika Franssila 2+22=24. Joukkueen maalissa pelaa tänään Juraj Holly

TIESITKÖ ETTÄ..

Kokkolan Hermes ja Centria-ammattikorkeakoulu järjestää HERMES PRE-GAME PICNIC – Pohjoisamerikkalainen pelipäivä Kokkolassa tapahtuman ennen ottelua jäähallin edustalla. Tapahtuma on juonnettu ja siellä on kuultavissa ennakkotunnelmia illan kamppailusta, musiikkia, makkaraa, kahvia ja lämmintä mehua. Sadalle ensimmäiselle on jaossa ilmaiset hiiligrilli-makkarat!

SEURAA HEITÄ!

#35 JURAJ HOLLY, HERMES

-Slovakkiveskari on tänään avainasemassa kun joukkue palaa voittojen tielle. Isokokoinen maalivahti on pelannut tasaisen syksyn, eikä hävityt pelit ole kaatunut maalivahtipeliin. Tänään vaaditaan kuitenkin erityisen varmaa suorittamista.

#24 HENRI LIMMA, HERMES

-A-Nuorista nostettu hyökkääjä on tullut mukaan ennakkoluulottomasti. Hyvä luisteluvoima antaa mahdollisuuden pelata tätä sarjaa. On osoittanut arjessa että luonnetta ja tahtoa löytyy kehittyä jääkiekkoilijana. 

#16 JESSE PAUKKU, JOKIPOJAT

Jokipoikien tehokkain pelaaja elää vahvasti tunteen kautta pelejä. On taitava pelaaja kiekolla, ja ei pelkää ajaa maalinedustalle eikä varo kaksinkamppailuja. Joskus tunne saattaa mennä yli ja silloin pelit katsotaan jäähyaitiosta tai jopa katsomosta. 66 rangaistusminuuttia tällä kaudella ja sarjan tilastossa piikkipaikka.