Uutiset

HERMES VEI ENSIMMÄISEN ”ERÄN”

18.11.2016

Hermes voitti Kane’s Weekendin ensimmäisen ottelun Rovaniemellä tiukan ja kolhuja tuottaneen kamppailun jälkeen.

Hermes oli parempi ensimmäisessä erässä tehden kaksi maalia onnistujina Jussi Nättinen upealla rannelaukauksella sekä ylivoimalla Jesse Huhtala joka ohjasi Miika Franssilan siniviivalaukauksen maaliin. Toisen erän loppupuolella kotijoukkue tuli tasoihin vieden peliä loppuerän aika selvästi. Kolmannen erän alussa Niklas Appelgren vei Hermeksen ylivoimalla johtoon. Ottelun lopun RoKin painostus ei tuottanut tasoitusta vaan peli päättyi 3-2 vierasvoittoon. Hermeksen maalissa Rasmus Rinne torjui 23 kertaa kultakypärä Franssilan kasvattaessa muhkeaa pistepottiaan kolmella syötöllä ollen siten alustamassa kaikkia Hermes-maaleja. 

Kane’s Weekendin toinen peli pelataan heti huomenna Kokkolassa klo 17:00. Janoisille tiedoksi että klo 16:00 alkaen Olvi lahjoittaa 216 kpl Kanes Raspberry Lemon juomaa 216:lle ensimmäiselle peliin tulijalle. Tervetuloa Kokkolan K-rauta Dream Builder Areenalle jo silloin. Jääkiekko on parasta paikan päällä.

Ottelutilastot 

Jatkoajan raportti