Uutiset

HERMES HAKEE REVANSSIA TUTOSTA

11.11.2016

Kokkolan Hermes kohtaa maaottelutauon jälkeen perjantaina Turussa TUTOn ja lauantaina Lempäälässä LeKin.

”TÄNÄÄN PITÄÄ OLLA VALMIINA LUISTELEMAAN JA KAMPPAILEMAAN”

Avaus kuuluu päävalmentaja Antti Karhulalle, sillä vastassa on tänään perjantaina sarjakakkonen TUTO, joka kävi Kokkolassa ennen maajoukkuetaukoa. TUTO oli valmis pelin alusta saakka ja voittikin kaikki pienet ja isotkin asiat varsinkin pelin ensimmäisellä puoliskolla. Hermes pääsi mukaan kamppailuun ja avasi maalitilinsä Jesse Huhtalan toimesta ajassa 34:35 ja kiri jatkui Samu Markkulan maalilla ajassa 36:47, mutta sen lähemmäksi ei maalien muodossa enää päästy. Ottelun kolmas erä oli jo kotijoukkueen hallintaa, mutta TUTOn Karolus Kaarlehto nollasi Hermeksen yritykset kerta toisensa jälkeen. Hermes- maalivahdit Juraj Holly ja Mikael Edelmann torjuivat otttelussa yhteensä 15 kiekkoa ja Kaarlehto 29

– Tosiaan viime TUTO-pelistä on paljon parannettavaa. Ei saatu konetta käyntiin eikä tehty yhdessä asioita. Tänään pitää olla valmiina luistelemaan ja kamppailemaan sekä viisikko on pidettävä tiiviinä. Vastassa on hyvä joukkue, jossa on hyviä yksilöitä ja he pelaavat kurinalaisesti

Hermes pelasi TUTO-pelin jälkeen vielä Iisalmessa, missä IPK kaatui niukasti numeroin 1-2. Ottelun Hermesläinen oli ehdottomasti tänään maalilla pelaava Mikael Edelmann, joka torjui ottelussa 37 laukausta. Makean vierasvoiton jälkeen joukkue siirtyi ansaitulle tauolle, mutta töitä tehtiin myös tauon aikana

– Harjoiteltiin muutama päivä normaalia kovempaa ja sitten ladattiin akkuja viisi päivää. Pelaajat pääsivät viettämään aikaa perheidensä kanssa, Upi Karhula kertoo

Hermeksen kokoonpanossa TUTOa vastaan ensiesiintymisen tekee Jesse Rantamäki joka siirtyi yhteistyöseura Vaasan Sportista lainalle maajoukkuetauon aikana. Jere Rantala palaa kokoonpanoon ja muutenkin joukkue on terve, tosin pieni flunssa on vaivannut ja kulkenut matkassa jo jonkin aikaa

– Kaikki on ok, tosin normaalia alkutalven flunssaa on kuten varmasti muillakin joukkueilla, mutta muuten ei ole isompia kolhuja. Jesse Rantamäki on hyvä lisä joukkueeseemme ja hän tuo meille luisteluvoimaa ja lisää nuoruuden intoa, Upi Karhula päättää

Hermes jatkaa vieraskiertuetta heti lauantaina kun joukkue jatkaa matkaa Turusta Lempäälään. Vastassa tuolloin ensimmäisen kerran Leki mikä pelaa myös tänään vierasottelun Savonlinnassa. 

Hermeksen kokoonpano illan otteluun: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=8&gid=1905