Uutiset

HERMES ESPOOSEEN

30.11.2016

Kokkolan Hermes matkustaa tänään Espoo Unitedin vieraaksi. Kohtaaminen on kautta historian ensimmäinen seurojen välillä.

Kokkolan Hermes matkustaa tänään Espooseen ja Metro Areenalle. Espoo United on tänä vuonna perustettu urheiluseura, joka paikkaa Espoo Bluesin jättämää aukkoa pääsarjakiekossa. Tälle kaudelle Espoo United sai lisenssin jääkiekon Mestikseen ja on tällä hetkellä tasaisessa sarjassa sijalla 10. Espoossa pelaa tällä kaudella monta Mestiksestä tuttua pelimiestä, mutta tunnetuin Kokkolalaisittain on Ex- Hermesläinen Janne Kivilahti joka on tällä hetkellä joukkueen pistekärki. Myös yhteistyöseura Vaasan Sportista lainalla Kokkolassa oleet Felix Westermarck ja Jesse Väkelän varmasti monet muistavat. Joukkueen suurin tähti Kim Hirschovits on pelannut tällä kaudella vasta kolme sarjapeliä, eikä ole kokoonpanossa tänään.

Kokkolan Hermes lähtee otteluun sarjasijalta viisi. Joukkueella on tällä viikolla, viime viikon tapaan kolme ottelua. Perjantaina vastassa on kotikaukalossa Jokipojat (TV2 lähettää ottelun suorana) ja viikko päätetään lauantaina IPK:n vieraana. Viimeisin ottelu pelattiin lauantaina Vantaalla, jossa Hermes kärsi niukan 4-3 tappion. Tänään Espoossa ensimmäisen Mestis ottelun pelaa seuran oma kasvatti Matias Kinnunen joka on merkattu 13 hyökkääjäksi. 

Hyökkääjät Antti Paavilainen ja Jesse Rantamäki sekä maalivahti Mikael Edelmann ovat sivussa ottelusta sairastelujen ja loukkaantumisten vuoksi. 

Ottelun kokoonpanot: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=8&gid=2144