Uutiset

HERMEKSELLE JATKOAIKATAPPIO LEMPÄÄLÄSSÄ

12.11.2016

Mestiksessä sarjan viimeisenä majaileva Lempäälän LeKi voitti Hermeksen jatkoaikamaalilla 4-3.

Tasaisessa ottelussa molemmilla joukkueilla oli hyviä jaksoja ja vastaavasti välillä pelin ajatus kateissa. Hermeksen kapteenin Jussi Nättisen (kuvassa) tasoitettua pelin kolmannessa erässä oli loppuerä käytännössä yhtä maalia mutta voittomaali jäi Hermekseltä kuitenkin tekemättä. Jatkoajalla epäonnisen (törmäsi maalivahtiin osittaisessa läpiajossa ja loukkaantui) Ossi Ikosen estämisjäähyn aikana pääsi kotijoukkue ratkaisemaan ottelun. Hermeksen muista maaleista vastasivat Saku Kivinen ja Joonas Huovinen.

Tappiosta huolimatta Hermes otti kahden ottelun vieraspelimatkalta kiitettävät neljä pistettä ja jatkaa sarjassa neljäntenä. Ensi viikonloppuna on ohjelmassa Mestiksen revanssiviikonloppu ”Kanes Weekend” missä Hermes kohtaa perjantaina RoKin vieraissa ja sitten lauantaina kotona.

Mikä on parempi pikkujoulun etko kuin vauhdikas lätkä hyvässä seurassa? Täältä löydät tietoa lipuista http://www.hermes.testbox.fi/ottelut/liput. Myös tapauskohtaisesti ”räätälöidyt” liput ovat mahdollisia.

Ottelun tilastot 

Jatkoaika-verkkolehden otteluraportti