Uutiset

A-NUORET VOITTOIHIN JYVÄSKYLÄSSÄ

13.11.2016

A-nuoret pelasivat viikonloppuna Jyväskylässä kaksi ottelua voitokkaasti.

Lauantaina Hermes oli Diskoksen vieraana ja vei ottelun 7-5. Laajasti onnistuneesta Hermeksestä tehopisteille pääsi 10 pelaajaa: Henri Limma (3+1), Lauri Haimakainen (1+2), Joel Järvelä (1+1), Tino Siipola (1+1), Matias Kinnunen (0+2), Kalle Männistö (1+0), Aleksi Pöytäsaari (0+1), Eino Rintala (0+1), Joel Oja (0+1) ja Sebastian Rosenqvist (0+1). Maalissa Patrik Koivistolle 40 torjuntaa. Kiihkeässä ottelussa Aleksi Mattila ja Lauri Haimakainen loukkaantuivat joutuen käymään ensiavussa. Huomioitavaa kyseissä tapauksissa on yleisön asiaton käytös sekä toisen rikkeen jääminen tuomareilta noteeramatta. Pikaista paranemista Aleksille ja Laurille!

Ottelutilastot 

Tänään sunnuntaina Hermeksen harventunut miehistö kohtasi sarjan viimeistä sijaa tukevasti pitävän KeuPa / Pelikaanit Tikkakoskella. Peli ei ollut niin helppo kuin olisi voinut sarjasijoituksesta olettaa. Hermes kuitenkin otti täydet pisteet 3-2 voitolla. Maalintekijöinä ensimmäisillä sarjamaaleilla Joel Oja ja Aleksi Kalliokoski sekä Kalle Männistö. Riku Törnqvist torjui maalissa 31 kertaa. Mainittakoon että tuomaristo ”yllätti” pelissä kaksi Hermes-pelaajaa käytöskympin arvoisesti, syynä puutteellinen varuste (kaulasuoja).  

Ottelutilastot 

Hermeksen pelit jatkuvat kahden viikon päästä jolloin vuorossa ovat vieraspelit Kajaaniin ja Iisalmeen. Lisää tietoa Hermeksen A-Nuorten Mestis-joukkueesta löydät täältä. Sieltä löytyy myös linkit peliohjelmaan, sarjataulukkoon sekä tilastoihin.