Uutiset

SARJAKÄRKI VIERAAKSI

21.10.2016

Kokkolan Hermes kohtaa perjantaina 21.10. kello 18:30 K-rauta Dream Builder Areenalla sarjakärki SaPKon Savonlinnasta

LÄHTÖKOHTA

Kotijoukkue Hermes on pelannut hyvän alkusyksyn. Yhteentoista otteluun 17 pistettä ja sijoitus seitsemäs sarjataulukossa. Vierasjoukkue SaPKo puolestaan on pelannut loistavan syksyn sillä se johtaa sarjaa. Joukkueet ovat kohdanneet kerran tällä kaudella Savonlinnassa ja tuon kamppailun SaPKo voitti niukasti 3-2. Molemmat joukkueet voittivat viimeiset ottelunsa ennen illan kamppailua, sillä Hermes haki viime lauantaina pisteet K-Vantaalta ja SaPKo voitti keskiviikkona kotona EU:n.

KOKOONPANO

Hermes lähtee otteluun täysin omalla miehistöllä, sillä liigalainoja ei ole tällä hetkellä mukana ja kaikki ovat terveitä. Nähdäänkö tänä iltana mestisdebytantti kaukalossa ja kumpi maalivahdeista pelaa?

SEURAA HEITÄ

#19 JUSSI NÄTTINEN, HERMES

– parantaa omaa ja kentällisensä peliä koko ajan. Appelgren – Nättinen – Kangas on tasainen ketju joka ilta. Ei tule ohipelejä vaan perustaso löytyy. Kapteeni Nättinen johtaa kolmikkoa tyylikkäästi. Nousussa myös Hermeksen sisäisessä pörssisssä.