Uutiset

HERMES – TUTO HOCKEY TÄNÄÄN!

28.10.2016

Mestiksen huippuottelu Hermes – TUTO HOCKEY perjantaina 28.10. kello 18:30 K-rauta Dream Builder Areenalla.

LÄHTÖKOHTA:

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun levänneenä sillä keskiviikon kierroksella joukkue ei pelannut. Edellinen ottelu pelattiin viime lauantaina Jyväskylässä josta mukaan tarttui kaksi sarjapistettä Niklas Appelgrenin VL-kisamaalin myötä. Edellisessä kotiottelusssa Hermes murskasi sarjakärki SaPKon viime perjantaina numeroin 7-1. Hermes on sarjassa sijalla viisi ennen illan kamppailua.

Vierasjoukkue TUTO pelasi keskiviikkona kotikaukalossa, jossa se kohtasi KeuPan. TUTO voitti ottelun 4-0 ja siirtyi sarjassa sijalle kaksi, tosin kaksi ottelua enemmän pelanneena kuin sarjakolmonen Jokipojat. TUTO pelaaa kaksi seuraavaa otteluaan Hermestä vastaan, sillä maajoukkuetauon jälkeen joukkueet kohtaavat Turussa uudestaan. Hermes puolestaan pelaa vielä huomenna Iisalmessa.

 

KOKOONPANOT:

Hermeksellä on varmuudella sivussa puolustaja Jere Rantala, joka on sivussa maajoukkuetauon yli. Muilta osin joukkue on kunnossa. Hermeksellä ei ole lainapelaajia, vaan kaikki pelaajat ovat seuran omaa henkilöstöä. Kolme edellistä peliä voittanut Juraj Holly jatkaa maalinsuulla.

TUTO pelasi keskiviikkona ja mukana olivat Mestis-legendat Aki Keinänen ja Tuukka Pulliainen. Aki Keinänen on kaikkien aikojen tehokkain pelaaja Mestiksessä. TPS- lainoista Timi Lahtinen palasi Liigaan, mutta vastaavasti Julius Vähätalo lainattiin TUTOON. TUTON valmennustiimistä löytyy NHL-kokemusta pelaajan roolista, sillä päävalmentaja Miika Elomo (Washington Capitals) ja apuvalmentaja Marko Kiprusoff (Montreal Canadiens) ovat molemmat pelanneet NHL:ssa.

 

SEURAA HEITÄ!

#38 Mikko Virtanen, Hermes

-Tulosyksikköön hankittu keskushyökkääjä parantaa peliään koko ajan tasaisesti. On isossa vastussa erikoistilanteissa ja yhteinen sävel laitahyökkääjien kanssa alkaa löytymään myös hyökkäyspeliin. Sisäisen pörssin kolmonen 5+8=13 ja teholukema +8.

#26 Kristian Kangas, Hermes

– erinomaisen alkukauden pelannut Kangas löysi paikkansa Kapteeni Jussi Nättisen ja Niklas Appelgrenin viereltä. Pelaajien kemiat sopivat hyvin yhteen ja Kangas taitavana pelaajana tuo hyvän mausteen kokonaisvaltaisesti lähes virheettömästi illasta toiseen pelaavan tutun kaksikon rinnalle.

 

#11 Tarmo Reunanen, TUTO

– kesällä New York Rangers varasi tämän lupaavan TPS- puolustajan NHL-Draftissa. Siirtyi kuitenkin toistaiseksi TUTOon hakemaan vastuuta miesten peleistä. On vastannut huutoon ja on yksittäinen tulevaisuuden tähti, jota kannattaa lähteä seuraamaan niin kauan kuin miehen palveluksista saadaan Suomessa nauttia. Valittin U19-maajoukkueeseen, joka pelaa ensi viikolla kolme kertaa Tshekkiä vastaan pääkaupunkiseudulla.

 

#82 Aki Keinänen, TUTO

– toinen syy vierasjoukkueesta miksi kannattaa lähteä hallille. Mestiksen kaikkien aikojen pistepörssin kärkinimi ei muita perusteluja kaipaa.

 

MESTIKSEN HUIPPUOTTELU HERMES – TUTO K-RAUTA DREAM BUILDER AREENALLA TÄNÄÄN KELLO 18:30!