Uutiset

HERMES – HOKKI ENNAKKO

5.10.2016

Hermes kohtaa tänään K-rauta Dream Builder Areenalla viime kaudella loppuottelussa pelanneen Kajaanin Hokin. Ottelu alkaa kello 18:30.

LÄHTÖKOHTA

Kotijoukkkue Hermes lähtee otteluun sarjasijalta 11. Viikonlopun Itä-Suomen kiertue toi joukkueelle kaksi sarjapistettä. Perjantaina Joensuussa Hermes voitti jatkoajalla, mutta lauantaina SaPKo oli maalin verran parempi. Viimeisimmässä kotiottelussa Hermes esiintyi varsin mallikkaasti, sillä silloinen sarjakärki JYP-Akatemia kaatui komeasti numeroin 7-2.

Vierasjoukkue Kajaanin Hokki lähtee otteluun sarjajumbon paikalta, sillä kajaanilaiset eivät ole onnistunet kauden aikana voittamaan kuin yhden ottelun. Viimeiset neljä ottelua ovat päättyneet tappioihin varsinaisella peliajalla, joista viimeisimmät viime viikonlopulta JYP-Akatemiaa ja TuTo:a vastaan. Monien papereissa ennen kauden alkua Mestarisuosikki numero yksi. Viime kauden hopeajoukkue.

 

KOKOONPANOT

Hermes lähtee otteluun vahvistuneena, sillä Vaasan Sportin Ville Saukko ja Felix Westermarck vahvistavat joukkuetta. Saukon lainapesti on viikon mittainen ja Westermarckin toistaiseksi voimassa oleva. Ässien hyökkääjä Kasperi Nuto palasi takaisin Poriin.

Hokki lähtee otteluun vajaalla kokoonpanolla, sillä hyökkääjiä rosterissa on 10. Yksi pakki nostetaan ketjuun ja yhtä kierrätetään, jolloin Hokki pääsee peluuttamaan halutessaan joukkuetta neljällä ketjulla. Viikonlopun pelit joukkue pelasi kolmella kentällä. Sairastuvalta Oscar Leppänen palaa kokoonpanoon ja maalinsuulla aloittaa Tuukka Smura.

 

SEURAA HEITÄ!

#20 VILLE SAUKKO, HERMES

– Sport- laina, joka vahvistaa jokainen kerta Hermeksen puolustuskalustoa Kokkolassa pelatessaan. Terävästi liikkuva puolustaja on hyvä esimerkki ennakkoluulottomasta ja voittavasta pelaamisesta, mitä tulee kaksinkamppailuihin ja irtokiekkoihin. Osoitti JYP-Akatemiaa vastaan että myös laukaus lähtee kun tarjoilu on kunnossa.

#22 NIKLAS APPELGREN, HERMES

– Viikonloppuna 1+1 tehot kirjauttanut Appelgren on pääsemässä taas hyvään lentoon yhdessä ketjukaveri kapteeni Jussi Nättisen kanssa. Toisen ylivoimakentällisen tärkeä palanen ja alivoiman erikoisosaaja on tärkeässä roolissa myös 5-5 pelissä.   

#28 TIMO HILTUNEN, HOKKI

– Kajaaniin Hokki naarasi monta pelaajaa kesän siirtomarkkinoilta muista Mestis- seuroista. Hiltunen tuli Kajaaniin Mikkelin Jukureista, jossa voitti viime kaudella mestaruuden. Harjoituspeleissä kovaa jälkeä, mutta sarjassa 7 ottelua ja 1+1.