Uutiset

HERMES HEINOLAAN JA VANTAALLE

14.10.2016

Kokkolan Hermes pelaa kaksi vierasottelua viikonloppuna. 14.10. vastassa Heinolassa Peliitat ja 15.10. Vantaalla K-Vantaa. Ottelut näkee suorana www.fanseat.com.

LÄHTÖKOHTA VIIKONLOPULLE

Hermes on parantanut peliään edelleen ja siitä osoituksena viime viikon täydellinen onnistuminen. Kolmesta pelistä joukkue taisteli hienosti itselleen kaikki 9 jaossa ollutta pistettä. Viime viikon saldo nosti Hermeksen sarjan keskikastiin, josta on hyvä iskuetäisyys myös kärkipaikoille. Viikon ainoa vierasottelu oli koko perjantain Keuruulla hyvin hallussa ja se lupaa odottaa hyvää myös tulevalle viikonlopulle. Avainasemassa on peli- ja joukkuekuri, sillä vieraskaukalossa ei ole varaa antaa kaverille eteen henkisellä puolella tai huolimattomalla valmistautumiselle. Mikäli nämä asiat ovat kunnossa, niin Hermes tulee taistelemaan pisteistä, sillä viisikkopeli riittää ainakin viime viikon pelien perusteella. Hermeksen paras pistemies viikonloppuun lähdettäessä on Niklas Appelgren 6+3=9. 

Perjantai- illan vastus Heinolan Peliitat on sarjassa viimeisenä. Joukkue on pelannut kotikaukalossa kolme ottelua, joista se on voittanut Hermeksen lauantain vastustajan K-Vantaan. Voiton joukkue otti viime lauantaina, joten varmasti siitä ammennetaan lisävirtaa tälle illalle. Peliittojen paras pistemies on ollut puolustaja Valtteri Parikka 3+3=6. Maalin suulla aloittaa Jonas Harald, joka ei ole vielä tällä kaudella pelannut.

Lauantai-illan vastustaja K-Vantaa on sarjassa sijalla 11. 9 pelissä 10 pistettä ja pudotuspelirajaan 2 pistettä. Viimeisimmässä ottelussa Turussa Vantaa hävisi niukasti sarjakärki TuTolle numeroin 3-2. K-Vantaan paras pistemies on tällä hetkellä Toni Leinonen 1+7=8 tehopisteellä. K-Vantaa ei pelaa perjantain kierroksella. 

HERMEKSEN KOKOONPANO

Jesse Väkelä ja Felix Westermarck palasivat Vaasaan, eivätkä ole toistaiseksi Hermeksen mukana. Ville Saukko puolestaan pelaa viikonlopun kamppailut Hermeksen mukana. Joel Ojala, Jesse Koskelo, Matias Kinnunen sekä Daniil Fursa vahvistavat viikonlopun ajan A-Nuoria. Mikko Virtanen suoritti kertausharjoituksen ja on palannut normaalisti työnantajansa palvelukseen.

Kokoonpano Peliitat-otteluun: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=8&gid=1929