Uutiset

HERMEKSELLÄ VOITOKAS LAUANTAI

29.10.2016

Hermes haki maukkaan 2-1 voiton Iisalmesta, A-nuoret kotona SaPKoa vahvempi.

Iisalmen 50-vuotisjuhlaottelu ratkesi Hermekselle kahden maalittoman erän jälkeen kolmannessa erässä. Maalintekijöinä Mestiksen tehotilaston kärki Miika Franssila (kuvassa) sekä Jussi Nättinen. Maalilla Mikael Edelmanille tuli muhkeat 37 torjuntaa. Voitto nosti Hermeksen sarjassa jo neljännelle sijalle. Mestiksessä alkaa nyt sarjatauko Hermeksen pelatessa seuraavan kerran 11.11. Turussa TUTOn vieraana.

Ottelun tilastot  

 

Edustuksen tavoin A-nuoret ratkaisivat kotiottelunsa kolmannessa erässä vieden sen 4-0, pelin päättyessä 4-1. Maalintekijöinä Hermekseltä Henri Limma, Lauri Haimakainen, Rasmus Stenfors ja Joel Järvelä. Myös A-nuorilla on edessä sarjatauko minkä jälkeen ohjelmassa on neljä vierasottelua peräkkäin seuraavan kotipelin ollessa vasta 3.12.

Ottelun tilastot