Uutiset

HERMEKSELLÄ KAKSI PELIÄ VIIKONLOPPUNA

7.10.2016

Perjantaina KeuPa Keuruulla ja lauantaina K-rauta Dream Builder Areenalla RoKi.

LÄHTÖKOHTA

Hermes matkustaa Keuruulle KeuPa HT:n vieraaksi. Hermes on sarjassa sijalla 10. Joukkue nousi yhden pykälän ylöspäin keskiviikkoisen Hokki voiton jälkeen. Muutenkin joukkueen hyvä tekeminen on alkanut näkymään tuloksessa, sillä viimeisestä neljästä ottelusta voittoja on kolme. Kotijoukkue KeuPa haki keskiviikkona voiton Lempäälästä ja on sarjassa tällä hetkellä viidentenä, kolme pistettä Hermestä edellä. KeuPa voitti ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen Kokkolassa 2-3. KeuPa on pelannut paremmin vieraskentällä kuin kotona, sillä joukkue on onnistunut voittamaan vain yhden ottelun neljästä kotipelistään.

Lauantaina Hermeksen payback time jatkuu, sillä kotipyhättöön K-rauta Dream Builder Areenalle vastaan luistelee kello 17.00 RoKi Rovaniemeltä. Hermes ja RoKi kohtasivat kauden ensimmäisessä ottelussa Rovaniemellä ja silloin RoKi kylvetti Hermestä numeroin 6-1. RoKi pelaa myös perjantaina, mutta kotona kun vastassa on Espoo United.

 

HERMEKSEN KOKOONPANO

Varmuudella viikonlopun otteluista on sivussa kertausharjoituksiin kutsun saanut Mikko Virtanen. Virtanen on viikon kertaamassa ja vaarana on että myös seuraavan viikon ottelut jäävät väliin. Lisäksi puolustaja Joel Ojala matkaa Vaasaan Sportin A-Nuorten mukaan. Vastaavasti puolustaja Jesse Väkelä on palaamassa pelikuntoon. 

Mikko Virtanen pääsee iltavapaalle kertausharjoituksesta ja pelaa illan ottelussa KeuPa HT:ta vastaan

Päivitetty 7.10. kello 17:00